Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι & γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Μίντλετον

Βασιλιάς Κάρολος

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι & γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Μίντλετον

Σε νέα ανακοίνωση προέβη σήμερα το βρετανικό παλάτι η οποία αφορά στον βασιλιά Κάρολο και τις επόμενες κινήσεις του. 

Ενόψει του Πάσχα των καθολικών μία εβδομάδα πριν το δικό μας Πάσχα και όπως συμβαίνει πάντα βάσει πρωτοκόλλου στη Μεγάλη Βρετανία, το Παλάτι επρόκειτο να ανακοινώσει τα σχέδια του βασιλιά Καρόλου για τις γιορτινές μέρες.

Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι

YEARENDER 2023 FACES OF THE YEAR

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Neil Hall

Μπορεί να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα, όμως έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για το πού και με ποιους θα βρίσκεται τις γιορτινές μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα, ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου που φέτος γιορτάζεται από τους Καθολικούς.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα χωρίς ωστόσο να αναφερθούν καθόλου ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

BRITAIN SOCCER UEFA EURO 2020

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Frank Augstein / POOL

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει η DailyMail, ο βασιλιάς Κάρολος εκείνη την ημέρα θα «συνοδεύεται από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας» χωρίς ωστόσο να αναφέρονται τα ονόματα ή οι τίτλοι των Ουίλιαμ-Κέιτ.

Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή από το ζευγάρι που δείχνει να διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της κοινής του ζωής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved