Το Epsilon έρχεται με φόρα στην ψυχαγωγία
Media

Το Epsilon έρχεται με φόρα στην ψυχαγωγία

 Ολοκληρωτική είναι η αλλαγή στο Epsilon που σε λίγο καιρό ξεκινάει την νέα τηλεοπτική σεζόν με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που αναμένεται να «χτυπήσει» ισχυρά τον ανταγωνισμό.

Με δυνατά ονόματα στο τηλεοπτικό του ρόστερ, τηλεοπτικές σειρές για όλα τα γούστα, παιχνίδια αλλά και δυνατά shows το Epsilon μεταμορφώνεται και έρχεται με φόρα.
Ήδη ξεκίνησε και το πρόμο των νέων αποκτημάτων του καναλιού από το account του στο Instagram με μια από τις πρώτες αναρτήσεις να αφορά το talent show La Banda, και τους τρεις κριτές – σούπερ επιλογή- Θοδωρή Μαραντίνη- Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Κουινέλη, έτοιμους να ριχτούν στη μάχη. Επειδή τους έχουμε δει και τους τρεις σε θέσεις κριτικής επιτροπής είμαστε σίγουροι πως η χημεία τους θα είναι το κάτι άλλο και τους περιμένουμε με ανυπομονησία.
«Ποιος ρωτάει;» είναι το παιχνίδι που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη και αυτό είναι ένα ακόμα project που έρχεται δυνατά. Με την ατακαδόρισσα παρουσιάστρια να έρχεται σε μεγάλα κέφια απ’ ότι μαθαίνουμε σε ένα νέο «ρόλο» για την ίδια που νομίζουμε ότι θα της πηγαίνει πολύ. Εξίσου ενδιαφέρον ακούγεται και το «Κουζίνα για δύο» που ουσιαστικά είναι διαγωνισμός μαγειρικής με ζευγάρια κάθε είδους, φίλες, αδέρφια, παντρεμένους κλπ.
Και αυτά είναι όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα ουσιαστικά και προμοτάρονται. Γιατί έρχονται κι άλλα πολλά, ειδικά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved