Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά πρώτη φορά για τον «πόλεμο» που δέχθηκαν οι «ΠΕΔΕΣ»
Media

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά πρώτη φορά για τον «πόλεμο» που δέχθηκαν οι «ΠΕΔΕΣ»

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για την εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha, που συμμετέχει, τα νούμερα τηλεθέασης και τον πόλεμο που δέχθηκαν.


Η εκπομπή θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν; «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Περιμένουμε από την παραγωγή να μας πληροφορήσει σε σχέση με όλα όσα ακούγονται». Πόσο ψυχοφθόρο ήταν να γράφεται ότι η εκπομπή θα ρίξει αυλαία τον Σεπτέμβριο; Είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Supertv.


«Επιλέγοντας το επάγγελμα του ηθοποιού κρίνεσαι εξαρχής, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι υγιές. Υποστηρίζω πολύ την άποψη που έχει διατυπώσει ο Χιου Λόρι: Ό,τι κάνεις έχει δύο αντιδράσεις. Ή σε αγαπούν ή σε μισούν. Αν αδιαφορούν, τότε σημαίνει πως κάτι δεν έπραξες καλά» δήλωσε όσον αφορά ότι ακούστηκε ότι η εκπομπή θα τελειώσει τον Σεπτέμβρη και ήταν ψυχοφθόρο.
Όσο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης είπε στο: «Δεν τον ξέρω τόσο καλά τον κόσμο της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να καταλάβω 100% τι σημαίνει η λέξη νούμερα . Εγώ αυτό που μπορούσα να κάνω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσπαθήσω να παρουσιάσω κάτι άλλο».
Τέλος, για τον πόλεμο που δέχθηκε η παρέα είπε:«Σαφώς στενοχωρήθηκα πολύ και προβληματίστηκα όταν έβλεπα να μας πολεμούν. Εγώ επιθυμώ και επιδιώκω να είμαι όσο περισσότερο αυθεντικός γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved