Κώστας Φραγκολιάς: «Μπορεί να δείχνω ότι δεν μιλάω καμιά φορά, αλλά γενικά τα βλέπω όλα»
Media

Κώστας Φραγκολιάς: «Μπορεί να δείχνω ότι δεν μιλάω καμιά φορά, αλλά γενικά τα βλέπω όλα»

Πριν λίγο καιρό, ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε μέρος στο Legion Run.

«Είναι πιο πολύ ένας αγώνας για τη συμμετοχή και όχι για το ποιος θα βγει πρώτος. Συνήθως γίνεται με ομάδες που τρέχουν πέντε χιλιόμετρα και διάσπαρτα ξεπερνούν διάφορα εμπόδια» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τι άλλο θα κάνεις φέτος;

«Σκεφτόμαστε διάφορα, όπως μια γνωριμία με τις χειροποίητες μοτοσικλέτες ή μια εκδρομή στον Όλυμπο για να ανεβούμε στον Μύτικα.»

- Η υπόλοιπη ομάδα... ακολουθεί;

«Η υπόλοιπη ομάδα με παίρνει στο τηλέφωνο και με ρωτάει αν είμαι εντάξει! Οι δύο πίνουν τα ούζα τους σε διάφορα παραλιακά μαγαζιά και η Σταματίνα έχει τα παιδιά. Αν και μου είπε ότι στο Legion Run θα έρθει του χρόνου!»

-Τι απολαμβάνεις στην εκπομπή;

«Όλα τα απολαμβάνω! Μπορεί να δείχνω ότι δεν μιλάω καμιά φορά, αλλά γενικά τα βλέπω όλα, τα προσέχω όλα και τα ευχαριστιέμαι όλα, από τα πολιτικά μέχρι τα κουτσομπολίστικα, γιατί απολαμβάνω τα σχόλια που κάνουν τα παιδιά και ιδιαίτερα ο Δημήτρης, ο οποίος είναι πολύ ευφυής. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας!

-Αν είχες το δικαίωμα επιλογής, τι είδους εκπομπή θα ήθελες να κάνεις;

«Το «Top Gear! Θα ήθελα να ήμουν σε αυτή την εκπομπή, η οποία βέβαια είναι πολύ ακριβή παραγωγή.»

- Ποια προγράμματα βλέπεις συνήθως στην τηλεόραση;

«Πολλή τηλεόραση δεν βλέπω. Από εκπομπές, μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια, όπως το «Άκου τι είπαν» με τον Χρήστο Φερεντίνο, το «Ελλάδα σ' αγαπώ» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved