Οι ώρες αγωνίας και το απίστευτο θρίλερ στο Μπρούσκο
Media

Οι ώρες αγωνίας και το απίστευτο θρίλερ στο Μπρούσκο

Η εξαφάνιση του Σήφη έχει τρομοκρατήσει τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται και αν είναι καλά. Παράλληλα, η Κωνσταντίνα παντρεύεται τον Κίκη, ενώ η Μελίνα και στη ζωή τους.

Η απουσία του Σήφη από την Κρήτη χωρίςνα ειδοποιήσει κανέναν έχει ανησυχήσει πολύ την Αναστασία. Ωστόσο, εκείνος επικοινωνεί μόνο με τη μικρή Στεφανία, ζητώντας της, μάλιστα, να μην αποκαλύψει σε κανέναν τίποτα. Στην Κύπρο, η Ξένια καταφέρνει με την ευγένεια της και έξυπνες κινήσεις να διεισδύσει στο περιβάλλον της Μελίνας και του Αχιλλέα, προκαλώντας τον πανικό στον Νικηφόρο, τον οποίο αναγκάζει να υποκύψει στον εκβιασμό της. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρει ποιος χρηματοδοτεί τον Νικηφόρο, καθώς αντιλαμβάνεται πως ο τελευταίος κρύβει πολλά μυστικά. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα, ανησυχώντας μήπως ο Μανωλιός κάνει πράξη τις απειλές του και αυτοκτονήσει, αποφασίζει να κάνει μαζί του το ταξίδι στα Χανιά. Οι δυο τους κάνουν επεισοδιακή εμφάνιση στο καφενείο της Κωνσταντίνος, αλλά το σχέδιο του Μανωλιού να την κάνει να ζηλέψει δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, η Μελίνα δεν σταματάει να κάνει εκπλήξεις στον Αχιλλέα για να αποκαταστήσουν τη σχέση τους, σε σημείο που προκαλεί την απορία του η μεγάλη ανασφάλεια που αισθάνεται.

Ο γιος του Ματθαίου γίνεται η γέφυρα επικοινωνίας που έψαχνε η Αναστασία για να πλησιάσει τη γιαγιά Ανδριανή, η οποία λυγίζει. Παράλληλα, ο εγωισμός κρατά τόσο τη Βασιλική όσο και τον Μηνά από το να κάνουν το πρώτο βήμα επανασύνδεσης. Αντίθετα, ο Αχιλλέας και η Μελίνα φευ-γουνγια ένα ερωτικά διήμερο στην Πάφο, προκειμένου να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Μανωλιός, χρησιμοποιώντας την Αλεξάνδρα ως «δόλωμα», κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει, αλλά και ενισχύει την απόφαση της να παντρευτεί τον Κίκη, παρά τις φιλότιμες προ-σπάθειες της Δάφνης να την αποτρέψει. Στο μεταξύ, ο Μάρκος καθησυχάζει τον Παύλο, που ανησυχεί λόγω της εξαφάνισης του γιου του, ενώ η Αναστασία ανακαλύπτει στα Χανιά ένα στοιχείο που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ζωή του Σήφη βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Νικηφόρος και η Ξένια ετοιμάζονται να δράσουν όταν μα-θαίνουν ηώς όλοι οι Ματθαίοι βρίσκονται εκτός Λευκωσίας, αν και η Λούκια τους χαλά τα σχέδια, αφού φτάνει στην Κύπρο απροειδοποίητα, κάνοντας έκπληξη στον Νικηφόρο και αγνοώντας την ύπαρξη της Ξένιας στο δωμάτιο του.

Ο Αχιλλέας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στη Μελίνα κατά την παραμονή τους στην Πάφο. Όλα, όμως, ανατρέπονται από μία απρόβλεπτη σκηνή ζηλοτυπίας της κοπέλας και μία έκρηξη πάθους που ακολουθεί. Παράλληλα, ο Νικηφόρος πληγώνει τη Λούκια ζητώντας της να φύγει από την Κύπρο και να επιστρέψει μόνη της στην Κρήτη. Ωστόσο, εκείνη δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να τον ακολουθήσει προκειμένου να μάθει τι κρύβει. Εκείνος, πάλι, κάνει τα πάντα για να πείσει την Ξένια ότι την αγαπά, προκειμένου να την έχει με το μέρος του, και προχωρά το σχέδιο της Χρυσάνθης, για να μπουν με μπουλντόζες στο κτήμα Δημοσθένους. Στο μεταξύ, όλοι ανησυχούν για τον Σήφη, αφού ακόμη δεν έχει αποκαλύψει ούτε πού βρίσκεται ούτε τον λόγο του ταξιδιού του. Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν η Όλγα λαμβάνει ένα παράξενο τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Στο μεταξύ, ο Μανωλιός ζει το δικό του δράμα και φτάνει στα άκρα, προκειμένου η Κωνσταντίνο να ζηλέψει από την παρουσία της Αλεξάνδρας. Την ίδια ώρα, η Δάφνη τον προειδοποιεί ότι η Κωνσταντίνο είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τον γάμο, ενώ ο Κίκης τον απειλεί να μείνει μακριά της, με αποτέλεσμα να βγουν πιστόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved