Ταμάμ: Έρχεται η ανατροπή! Ποια μένει έγκυος;
Media

Ταμάμ: Έρχεται η ανατροπή! Ποια μένει έγκυος;

Η παραμονή της γιαγιάς Γιλντίζ στο σπίτι της οικογένειας αναστατώνει τους ήρωες. Η μουσουλμάνα, πιστή στα ήθη και στα έθιμα της πατρίδας της, παρεμβαίνει τόσο στη ζωή του γιου της όσο και των εγγονών της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, τα πάντα αλλάζουν έπειτα από ένα επαναλαμβανόμενο συμβάν, το οποίο ανακαλύπτει η Μυρτώ. Συγκεκριμένα, π γυναίκα παρατηρεί πως τις τελευταίες μέρες το αυτοκίνητο της δεν βρίσκεται ποτέ στη θέση που το παρκάρει, αλλά και ότι τα κλειδιά του αμαξιού, όταν τα ψάχνει, δεν είναι στο σημείο που τα αφήνει.

Τότε το μυαλό της πηγαίνει κατευθείαν στην πεθερά της, η οποία, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν πως ξέρει να οδηγεί. Έτσι, αποφασίζει να της στήσει μία παγίδα. Έχοντας συνεννοηθεί πρώτα με την Ντιλέκ, ανακοινώνει στη γιαγιά πως η εγγονή της έχει αφόρητους πόνους στην κοιλιά και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Επίσης, ισχυρίζεται πως η ίδια δεν μπορεί να πιάσει τιμόνι, διότι αισθάνεται μία έντονη αδιαθεσία. Η Πλντίζ, ανήσυχη, προθυμοποιείται να οδηγήσει. Τότε, όμως, αντιλαμβάνεται πως η Μυρτώ και η Ντιλέκ την παγίδεψαν και σαστίζει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, παραδέχεται αμέσως πως γνωρίζει οδήγηση αλλά και ότι όλο αυτό τον καιρό έπαιρνε κρυφά το αυτοκίνητο της νύφης της και πήγαινε βόλτες στην Αθήνα. Στο μεταξύ, ο Αλί δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του, μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μάλιστα, ένα πρωί, παρά τις ενστάσεις της Μπαχάρ, πηγαίνει και αγοράζει βρεφικά ρούχα για το μωρό τους. Όμως, για να μην τα δει η γυναίκα του, αποφασίζει να τα κρύψει προσωρινά στο σπίτι του Μετίν, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της Ντιλέκ και της 'Ελλης.

Μόλις τα δύο κορίτσια τα βλέπουν, προβληματίζονται έντονα και παραδέχονται η μία στην άλλη πως δεν θέλουν ακόμη να κάνουν οικογένεια, καθώς και ότι δεν είναι έτοιμες σε αυτή τη φάση της ζωής τους να αποκτήσουν και να μεγαλώσουν παιδί, μιας και είναι μεγάλη ευθύνη.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκαλη, που υπογράφουν τη διασκευή του σεναρίου της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 Ταμάμ, θα ακολουθήσουν πιστά την υπόθεση του πρωτότυπου πολυβραβευμένου γερμανικού σίριαλ η οποία θέλει στο τελευταίο επεισόδιο τους Τζεμ και Έλλη να αποκτούν το πρώτο τους μωρό.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved