Όθωνας Μεταξάς: «Έχω κρατήσει χαμηλά τους τόνους από άποψη και θέση ζωής»
Media

Όθωνας Μεταξάς: «Έχω κρατήσει χαμηλά τους τόνους από άποψη και θέση ζωής»

Ο Όθωνας Μεταξάς τον οποίο απολαμβάνουμε σε μοναδικές μιμήσεις στο Your Face Sounds Familar 3 μιλάει για τη συμμετοχή του αλλά και για τη στάση ζωής που έχει να κρατά χαμηλούς τόνους ως καλλιτέχνης και ειδικά στην προσωπική του ζωή.

Τι σας έπεισε να συμμετάσχετε στο «YFSF»;

Στο παρελθόν είχα συζητήσει με την παραγωγή του σταθμού και για άλλα σόου. Σε κάποια από αυτά απλώς δεν μπορούσα να ανταποκριθώ, γιατί δεν μου... έβγαινε ο χρόνος. Τώρα ήταν το σωστό timing. Φέτος είναι ό,τι πιο καλό και αξιοπρεπές υπάρχει -όχι ότι τις προηγούμενες χρονιές δεν ήταν- αλλά για τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχει αποδεικνύεται το πιο καλό και το πιο δελεαστικό «YFSF».

Η συμμετοχή σας στο σόου έχει να προσφέρει κάτι στη δουλειά σας;

Ναι. Αρχικά, μας προσφέρει μια εμπειρία άνευ προηγουμένου. Γιατί απ’ έξω το έβλεπα διαφορετικά. Είναι μια τρομακτική άσκηση, στην οποία πρέπει να είσαι πολύ καλός και επαγγελματίας για να τα καταφέρεις. Κάθε εβδομάδα πρέπει να προλαβαίνεις να κάνεις κάτι άλλο, τόσο διαφορετικό, το οποίο πρέπει να είναι εντελές και ενταγμένο σε ένα πλαίσιο επαγγελματισμού. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι φοβερή άσκηση για εμάς. Είναι σαν κάθε εβδομάδα να έχεις μια πρεμιέρα, την οποία ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς. Το άλλο κομμάτι είναι ότι το σόου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, η οποία βέβαια είναι πολύ ρευστή. Εξαρτάται από τον καθένα πώς θα τη διαχειριστεί.

Γενικά είστε ηθοποιός χαμηλών τόνων.

Έχω κρατήσει χαμηλά τους τόνους από άποψη και θέση ζωής. Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να σε ξέρει για το έργο που κάνεις. Τυχαίνει να ξέρει κάποιος το όνομα ενός τραγουδιστή και κανένα από τα τραγούδια του.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved