Τα κυπριακά χαρτιά στην ελληνική tv
Media

Τα κυπριακά χαρτιά στην ελληνική tv

Ιστορίες βασισμένες σε μυθιστορήματα και όχι μόνο, με προέλευση από την Κύπρο έρχονται με τη φιλοδοξία να κερδίσουν σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης.

Μετά το «Βαλς με δώδεκα θεούς», η Λένα Μαντά «παραχωρεί» άλλο ένα βιβλίο της στον ΑΝΤ1 Κύπρου προκειμένου να γίνει τηλεοπτική σειρά, την οποία θα δούμε και από τον ΑΝΤ1 Ελλάδας. Τη διασκευή του σεναρίου ανέλαβαν η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστα Βαζάκας και τη σκηνοθεσία η Ρέινα Εσκενάζυ.

Στο... χορό της μυθοπλασίας μπαίνει ο ΣΚΑΪ με την νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη. Το σενάριο ανέλαβε το δίδυμο Σταύρος Αβδούλος - Ειρήνη Ριτσώνη.

Στο δυναμικό του Αlpha εντάχθηκε πρόσφατα ο Λώρης Λοϊζίδης. Ο Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος ετοιμάζει μια κωμωδία εποχής για την οποία ακόμα οι ιθύνοντες του σταθμού δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Το ΜΕGΑ Κύπρου έδωσε τα χέρια με τη συγγραφέα Καρμέλα Κατσαμένη. Βέβαια, αυτήν την περίοδο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συγγραφής το βιβλίο της γι' αυτό και ο τίτλος της σειράς που θα δούμε από το STAR δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Εκτός από τις φρέσκες παραγωγές, οι σειρές που αγαπήθηκαν συνεχίζουν με νέους κύκλους επεισοδίων. Η τέταρτη σεζόν του «Μπρούσκο» θα αρχίσει δυναμικά. Στον ΑΝΤ1 παραμένουν και τα «Δίδυμα φεγγάρια». Στο Star οι «9 μήνες» θα επανακάμψουν με νέα πρόσωπα και ιστορίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved