Χριστιάνα Μούζουρα: «Με φόβισε η δημοσιότητα»
Media

Χριστιάνα Μούζουρα: «Με φόβισε η δημοσιότητα»

Με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα «Δίδυμα Φεγγάρια» η Χριστιάνα Μούζουρα βρέθηκε γρήγορα στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Πώς αντέδρασε;

«Δεν σου κρύβω ότι με φόβισε η δημοσιότητα. Ομως από την αρχή προσπάθησα και προσπαθώ να κρατώ χαμηλούς τόνους. Είμαι προσγειωμένη και αυτό είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου»

Ο κόσμος όταν την συναντά στον δρόμο πώς αντιδρά;
«Οι αντιδράσεις είναι πιο πολύ για την Ελισάβετ. Μου λένε «Πρέπει να ηρεμήσει». Τώρα βέβαια που έχει γίνει και η Αγάπη σκληρή με ρωτούν αν θα μαλακώσουν τα συναισθήματά της και τελικά θα αποδεχθεί την αδελφή της. Πάντα όμως με πλησιάζουν με πολλή αγάπη και μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις»

Η πρώτη της συνάντηση με τον Γρηγόρη Βαλτινό πώς ήταν;
«Είχαμε συναντηθεί πρώτη φορά όταν ήμουν φοιτήτρια στο Φεστιβάλ Επιδαύρου το 2008. Ενιωσα απίστευτη χαρά που βρεθήκαμε ξανά. Τον εκτιμώ απεριόριστα. Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος στη δουλειά. Οι σκηνές με τον Γρηγόρη Βαλτινό είναι σχολείο για μένα»

Της έδωσε κάποια συμβουλή;
«Να νιώθω αυτά που λέω. Να βρίσκω το σημαντικό σημείο στην κάθε σκηνή, να γεμίζω τον χρόνο και όταν επίσης η σκηνή το απαιτεί να κρατάω τις παύσεις μου», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved