Γιάννης Μποζτατζόγλου: «Για μένα έχει σπάσει πολύ, έχει τελειώσει το θέατρο»
Media

Γιάννης Μποζτατζόγλου: «Για μένα έχει σπάσει πολύ, έχει τελειώσει το θέατρο»

Στη νέα σειρά που θα προβληθεί στην Κύπρο με τίτλο «Σαν παραμύθι» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και τον λόγο που πλέον δεν θέλει να κάνει θέατρο.

«Ξυπνάω κάθε Δευτέρα στις 5:00 π.μ., φτάνω στις 10:00 π.μ., στον τόπο που κάνουμε τα γυρίσματα και τελειώνουμε 1:00-2:00 το ξημέρωμα. Αυτό γίνεται 3 ημέρες, μετά γυρίζω, κάνω κούρα για να ηρεμήσω, οπότε που να χωρέσει το θέατρο; Έπειτα δεν έχω λόγο να τρέχω σαν τρελός, είμαι 65 χρονών, έχω βγει στη σύνταξη, η καριέρα μου δεν θα φτιάξει, ούτε θα χαλάσει... αφού δεν πληρώνει και κανείς; Σου λένε «Έλα και πάρε 1 %-3%». Ας παίξουν μόνοι τους, εγώ γιατί να πάω; Χορτάτος είμαι, έχω χορτάσει τη δουλειά, ένα παραπάνω, ένα παρακάτω, τι έγινε; Κάνω τα ποιήματα μου, τις συλλογές, τα βιβλία μου...Να τρέχω να κάνω πρόβες, να μην πληρώνομαι, να μαλώνω...για μένα έχει σπάσει πολύ, έχει τελειώσει το θέατρο», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Παίζονται αμφίβολης αισθητικής παραστάσεις, ο κόσμος δεν έχει προσέλευση, τα εισιτήρια είναι πολύ χαμηλά πλέον, δεν βγαίνουν οι παραγωγές και κατ' επέκταση σου λένε «δεν πληρώνουμε». Δηλαδή θα τρέχουμε στα γεράματα να επιβεβαιωθούμε;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved