Μουτσινάς για τις τηλεοπτικές άδειες: «Είναι ανατριχιαστικό, τρομακτικό, μια άλλη εποχή»
Media

Μουτσινάς για τις τηλεοπτικές άδειες: «Είναι ανατριχιαστικό, τρομακτικό, μια άλλη εποχή»

Για τη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Alpha, στο κανάλι που επιστρέφει και πάλι ο παρουσιαστής, τελικά δεν τα κατάφερε να αποκτήσει μία από τις τέσσερις, πολυπόθητες, άδειες πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Το περίμενε αυτό ο ίδιος;

«Σε αυτήν τη ζωή έχω μάθει να περιμένω τα πάντα, αλλά και τίποτα... Ενα είναι σίγουρο. Ολο αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο σαν ριάλιτι σόου, όμως, όταν προσπαθώ να το αντιμετωπίσω σοβαρά, το βρίσκω αδιανόητο. Και φυσικά έχω και πολλά ερωτήματα ως πολίτης και όχι ως παρουσιαστής»

Ερωτήματα όπως;
«Oπως, για παράδειγμα, αν κατάλαβα καλά, το θέμα ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα. Πολύ καλά να συγκεντρωθούν χρήματα. Με ποια λογική, όμως, δεν παίρνεις χρήματα απ’ όλους; Γιατί δεν παίρνεις χρήματα και από τους... δεκαπέντε και παίρνεις από τους πέντε; Αφού όλα για τα λεφτά έγιναν. Δηλαδή, πώς γυρνάς την πλάτη σου σε ένα κανάλι που φτάνει στο σημείο να σου δώσει 60.000.000;»

Πλησιάζει το... μαύρο της επόμενης τηλεοπτικής μέρας;
«Αν πιστέψω τα όσα ακούω, μπορεί και «ναι»! Τι να σου πω κι εγώ; Δεν ξέρω το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη τηλεοπτική μέρα και θαρρώ πως δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Εχουμε να κάνουμε με αχαρτογράφητα νερά. Ομως, αν συμβεί, είναι ανατριχιαστικό, είναι τρομακτικό, είναι μία άλλη εποχή», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved