H Kim Kardashian σε… guest ρόλο σε τηλεοπτική σειρά
Media

H Kim Kardashian σε… guest ρόλο σε τηλεοπτική σειρά

Ο 4ος κύκλος της κωμικής σειράς «2 Broke Girls» κάνει πρεμιέρα στο Star και σε αυτή την σειρά μια… έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές.

Στο 1ο επεισόδιο του κύκλου, ένας τηλεοπτικός παραγωγός εμφανίζεται και προτείνει να γυριστούν σκηνές του reality με τις αδελφές Kardashian στο μαγαζί της Max και της Caroline. Την τελευταία στιγμή όμως, το ξανασκέφτεται και αλλάζει γνώμη. Η Caroline αναγκάζεται να αλλάξει ριζικά τα σχέδιά της. Στο τέλος ωστόσο, η Kim Kardashian κάνει την εμφάνισή της στο κατάστημα, αγοράζει το τελευταίο cupcake, αφήνει 100 δολάρια φιλοδώρημα και υπόσχεται στις δύο φίλες να «ανεβάσει» στα social media τα cupcakes τους, την καλύτερη διαφήμιση, που θα μπορούσαν να έχουν…

Ο παραγωγός της σειράς Michael Patrick King δήλωσε για το συγκεκριμένο επεισόδιο «Είναι λογικό για μας να κάνουμε ένα επεισόδιο για το τι σημαίνουν 22 εκατομμύρια tweets για μια επιχείρηση. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ακριβώς το ίδιο επεισόδιο χωρίς την Kim Kardashian αλλά η παρουσία της ήταν, αυτό που λέμε, το κερασάκι στην τούρτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved