«Kara Sevda»: Ο Οζάν ζητάει να κάνουν τεστ πατρότητας – Σε πανικό η Ζεϊνέπ
Media

«Kara Sevda»: Ο Οζάν ζητάει να κάνουν τεστ πατρότητας – Σε πανικό η Ζεϊνέπ

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Kara Sevda».

Η Ζεϊνέπ βρίσκεται άσχημα μπλεγμένη καθώς οι φήμες για την πατρότητα του μωρού της φτάνουν στα αυτιά του Κεμάλ. Ανίκανη να δείξει ίχνος ειλικρίνειας, η Ζεϊνέπ για άλλη μια φορά θα επιλέξει να ρίξει λάσπη στη Νιχάν για να αθωωθεί η ίδια. Έτσι, ο Κεμάλ αποφασίζει να μην αφήσει την αδερφή του να επιστρέψει ξανά στο σπίτι του Οζάν.

Ο Χακί Μπέη εκφράζει την τελευταία του επιθυμία, να παντρευτεί ο Κεμάλ την Ασού, κάτι που δεν βρίσκει τον Κεμάλ ιδιαίτερα αντίθετο. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ, με τη βοήθεια του Εμίρ, προχωρά σε τεστ πατρότητας, με τη δικαιολογία πως έτσι θα σταματήσουν να την κακολογούν. Ο Κεμάλ εξοργίζεται με την επιπολαιότητα της αδερφής του.

Ο Εμίρ πληροφορεί τη Νιχάν πως ο Κεμάλ έκανε πρόταση γάμου στην Ασού. Η Νιχάν καταρρέει και βυθίζεται στη θλίψη και ο Εμίρ αναγκάζεται να σπεύσει στο πλευρό της μιας και δεν αντέχει να την βλέπει να υποφέρει. Την ίδια ώρα ο Ταρίκ, με την προτροπή του Εμίρ, θα εμπλακεί στο σχέδιο διαφυγής του Οζάν.

Το σχέδιο διαφυγής τινάζεται στον αέρα και ο Οζάν συλλαμβάνεται. Η Ζεϊνέπ δείχνει απαρηγόρητη, ο Κεμάλ όμως την κατηγορεί ευθέως για την απερισκεψία της. Οι μόνοι που φαίνεται να έχουν καταλάβει το σατανικό σχέδιο του Εμίρ που θα τον αθωώσει στα μάτια της δικαιοσύνης, είναι η Ασού και ο Τουφάν, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να μιλήσουν.

Η Λεϊλά δεν διστάζει να μιλήσει στον Κεμάλ χωρίς υπεκφυγές για το ποιόν της αδερφής του. Δεν μασά τα λόγια της και του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ είναι αδίστακτη και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον εαυτό της. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ δεν χάνει χρόνο και βάζει μπρος νέο σχέδιο, αυτή τη φορά για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της Νιχάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved