Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η βασική προτεραιότητα μου είναι ο ρόλος της μητέρας»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η βασική προτεραιότητα μου είναι ο ρόλος της μητέρας»

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στη παράσταση «Οι από πάνω», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Δουλεύοντας με έναν άνθρωπο τόσο χαρισματικό, όσο ο Νίκος νιώθω σαν το σφουγγάρι που ρουφά όλες τις πληροφορίες, ό,τι βλέπει και ακούει. Είναι απόλαυση να δουλεύεις μαζί του. Πολλές φορές, μάλιστα, τον παρατηρώ και τον χαζεύω για τη συλλογιστική του, το πώς δηλαδή ξεκινά από το σημείο Α για να φτάσει στο σημείο Β. Από την άλλη πλευρά, και ο υπόλοιπος θίασος είναι... προς μελέτη, τόσο ο Κρατερός Κατσούλης και η Θωμαΐς Ανδρούτσου όσο και η Ματίνα Νικολάου με τον Πρόδρομο Τοσουνίδη και τη Μαρία Κατσανδρή. Δεν έχω παράπονο εφέτος!»

Κατά μέσο όρο πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα με την παράσταση και με δύο παιδιά στο σπίτι; Τις έχει μετρήσει;
«Δεν τις μετρώ γιατί δεν με συμφέρει. Πάντως, δεν μπορώ και δεν θέλω να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, διότι η βασική προτεραιότητα μου είναι ο ρόλος της μητέρας. Δεν με τρομάζουν η δουλειά κατή κούραση που προκαλεί, το μέλημα μου όμως είναι να βρίσκω χρόνο για τα παιδιά μου. Τα παιδιά έχουν υποχρεώσεις και μαθήματα, οπότε από το μεσημέρι και μετά είμαι το «ταξί» της υπόθεσης», λέει η ηθοποιός στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved