Media

Μαρία Κρούσου: «Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το κανάλι»

Gossip-tv Team

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Star αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη το πρώην «κορίτσι του καιρού» του Star, Μαρία Κρούσου.

«Εγώ ήμουν «παιδί» του κ. Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις έφυγε ο κ. Σταμάτης από το STAR και ήρθαν και ο κ. Χατζηνικολάου, η κα. Ζαχαρέα κι όλοι αυτοί, το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το κανάλι και τη δουλειά αυτή», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιαξε καφέ να στα πω» και συνέχισε:

«Είχα μια οικογενειακή φίλη και μου είπε ψάχνω να βρω μοντέλο να κάτσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου μου για τον Άγιο Βαλεντίνου. Της λέω δεν ξέρω καμία, αλλά εγώ μπορώ να κάτσω. Θέλεις; Κι έκατσα δυο μέρες. Από το STAR ήρθε και το κάλυψε ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με ανέβασε και έτσι μπήκα και στο κανάλι. Ήταν πολύ απλό. Αλλά με δοκίμασαν κιόλας, γιατί μπορεί αν μην μπορούσα, γιατί κι εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι δεν ήξερα. Έπαιξε ρόλο τότε η γνώμη του κ. Δρακάκη και του κ Κουίκ». Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved