Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης»

Φέτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά. Πώς το αποφάσισε;

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ήταν κωμωδία. Η διαδικασία των γυρισμάτων σε σχέση με εβδομαδιαία σίριαλ που έχω συμμετάσχει δεν διαφέρει πολύ. Δεκάωρα γυρίσματα απλά είσαι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Εκεί που θα έβγαινε ωφέλιμος χρόνος 10 λεπτών την ημέρα για να βγει το επεισόδιο της εβδομάδας, τώρα γίνεται επί πέντε»

Αυτό τον δυσκόλεψε;
«Οχι. Δεν έχω πρόβλημα εκμάθησης και η αντίληψή μου λειτουργεί αρκετά καλά, όπως και τα αντανακλαστικά μου»

Τη μεγάλη επιτυχία του «Ελα στη θέση μου» την περίμενες με δεδομένο πως παίζει απέναντι σε μια επιτυχημένη δραματική σειρά, τα «Δίδυμα Φεγγάρια»;
«Δεν είναι δίκαιη ούτε για τη δική μας σειρά ούτε για τα «Δίδυμα» η σύγκριση καθώς μιλάμε για διαφορετικά είδη όπως είπες και εσύ. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Αλλο κωμωδία, άλλο δράμα. Μαθαίνω πως σύντομα απέναντι θα παίζει τηλεπαιχνίδι. Δεν μπορείς να το δεις ανταγωνιστικά, ο καθένας παίρνει το κομμάτι που του αναλογεί. Ναι, περίμενα ότι θα πάει καλά η σειρά γιατί εξαρχής είχε όλες τις προϋποθέσεις»

Γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο;
«Οχι, μόνο στην Αθήνα. Και αυτό φέρνει οικονομία χρόνου. Στην απόφασή μου να συμμετάσχω βέβαια στη σειρά αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Απλά θα ήταν πολύ δεσμευτικό λόγω θεάτρου και θα έπρεπε να κάνω μαζεμένα γυρίσματα Δευτέρα και Τρίτη όπως συμβαίνει με αρκετές ελληνοκυπριακές παραγωγές που έχουν γυρίσματα στην Κύπρο», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved