Σοφία Πανάγου: «Από πολύ μικρή ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός»
Media

Σοφία Πανάγου: «Από πολύ μικρή ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός»

Η Σοφία Πανάγου ήξερε από πολύ μικρή πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ηθοποιός. 

Η ηθοποιός συμμετέχει στο Σόι σου και μίλησε για την σχέση της με τους τηλεοπτικούς της γονείς.

Ως κόρη Χαμπέα, έχετε αδυναμία στον μπαμπά ή στη μαμά;

«Υπάρχει ισορροπία σ' αυτήν τη σχέση. Ως κόρη, έχω αδυναμία στον μπαμπά. Με τη μαμά, όμως, μοιραζόμαστε πιο ενδόμυχες σκέψεις, πιο κρυφά μυστικά».

Η τηλεοπτική και η βιολογική σας μητέρα έχουν κοινά σημεία;

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τη μητέρα μου, στήριξη στις επιλογές μου, αρκετή φροντίδα ως παιδί, αλλά και ως ενήλικας. Πάντα παρούσα, πάντα δίπλα μου διακριτικά. Οι δυο μαμάδες μου έχουν πολλά κοινά, αλλά και πολλές διαφορές».

Η Όλγα δεν αντιδρά που ο σύζυγος της είναι χωρίς δουλειά;

«Η Όλγα και ο Μιχάλης είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Εμπιστεύονται απόλυτα ο ένας τον άλλον. Η Όλγα είναι πάντα δίπλα στον άντρα της. Σέβεται, στηρίζει και αποδέχεται τις επιλογές του»

Η υποκριτική πότε εισέβαλε στη ζωή σας;

«Από πολύ μικρή ήξερα ότι ήθελα ν' ακολουθήσω αυτόν το δρόμο. Φοβόμουν, όμως, την έκθεση και έτσι αποπροσανατολίστηκα για μερικά χρόνια. Στα 22 μου, αποφάσισα να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα».

Πιτσιρίκα παίζατε σε παραστάσεις;

«Μικρή έστηνα παραστάσεις στη γειτονιά, στο σπίτι, στο σχολείο. Αυτό κράτησε μέχρι και το Δημοτικό. Μεγαλώνοντας, η παιδική αφέλεια χάθηκε... Κυριάρχησε το αίσθημα της ντροπής, ο φόβος για την έκθεση»

Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;

«Η αισιοδοξία μου και η υπομονή μου. Ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές θα βρω το θετικό, θα βρω μια μικρή χαραμάδα για να μπει φως. Πιστεύω ότι όλα όσα φαντάζουν αρχικά δύσκολα τελικά μας δυναμώνουν και μας βοηθούν» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved