Το Ταμάμ ξανά στις οθόνες μας – Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου
Media

Το Ταμάμ ξανά στις οθόνες μας – Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

Σήμερα ξεκινά στον Αnt1 το πρώτο επεισόδιο της επανάληψης του πρώτου κύκλου της σειράς Ταμάμ.

Ο 50χρονος Μετίν (τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά τον 17χρονο Τσεμ και την 15χρονη Ντιλέκ ) ερωτεύεται την 45χρονη Μυρτώ (ολιστική – εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά την 16χρονη Έλλη και τον 13χρονο Νίκο). Έρωτας κεραυνοβόλος και για τους δυο. Το ζευγάρι αποφασίζει - ερήμην των παιδιών - να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Πιστεύοντας ότι αυτά που κρατούν μακριά τους ανθρώπους, δηλαδή διαφορετικές καταγωγές, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικές κουλτούρες είναι αυτά ακριβώς που μπορεί και να τους ενώσουν σε μια δυνατή και εναλλακτική οικογένεια. Τους ξεφεύγει ένας ουσιαστικός παράγοντας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα. Οι ορμόνες των εφήβων, που τρελαίνονται με το παραμικρό και βαράνε κόκκινο με τις αισθηματικές και σεξουαλικές ανησυχίες.
Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν η Έλλη και ο Τσέμ ερωτεύονται. Αυτό αποσυντονίζει και τους ίδιους αλλά και όλη την οικογένεια.

1o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μυρτώ (ολιστική ψυχαναλύτρια) και ο Μετίν (τούρκος κουρέας) είναι ερωτευμένοι εδώ κι ένα χρόνο. Αποφασίζουν να ανακοινώσουν στα παιδιά τους – στην Έλλη, στον Νίκο, στον Τζέμ και στην Ντιλέκ - ότι θα ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Η απόφαση σκάει σαν βόμβα στα παιδιά που δεν είχαν ποτέ φανταστεί μια τέτοια πιθανότητα.
Οι αντιδράσεις είναι άμεσες ειδικά απ’ την Έλλη που δεν θέλει να δεχτεί με τίποτα μια τέτοια συμβίωση. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Μετίν θα γίνει «πατέρας» της κι «αδέρφια» της ο κάγκουρας Τζέμ και η Ντιλέκ με τη μαντήλα στο κεφάλι! Η Μυρτώ κι ο Μετίν όμως είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τα ζόρια. Και η μετακόμιση είναι γεγονός. Δεν είχαν υπολογίσει όμως πόσο μεγάλα θα ήταν αυτά τα ζόρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved