Σαν οικογένεια: Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Θάνο την αρρώστια του Γιάννη
Media

Σαν οικογένεια: Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Θάνο την αρρώστια του Γιάννη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, η Ελένη έρχεται κοντά με την Κατερίνα, όπως και η Μαρίνα με την Λία, ενώο Πέτρος πιάνει δουλειά στην εταιρία του Στέφανου, στο τμήμα της αλληλογραφίας.

Ο Στέφανος πιέζει τον Λουκά να τελειώνουν με την αγοραπωλησία τής γης του Ιδρύματος. Θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να αποσπάσουν την υπογραφή τού Βασίλη.

Ο Αλέξης φλερτάρει την Ελένη, η οποία έχει και επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με τον Γιώργο. Ο Αντρέας βρίσκει τη δουλειά ως δικαιολογία για να μην πάει στην Κύπρο να δει τον γιο του, τον Γιώργο, που του το ζητάει. Τσακώνεται, επίσης, με τη γυναίκα του, τη Χριστίνα, η οποία δεν θέλει να βρεθεί ο Αντρέας εκεί, λόγω παλιού δεσμού του με την Κατερίνα.

Παράλληλα, η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Θάνο την αρρώστια του Γιάννη. Η Λία ταράζεται όταν ο Λευτέρης φέρνει απροειδοποίητα στο σπίτι για δείπνο τον Σάββα, καθώς φοβάται μήπως την αναγνωρίσει.

Η Νίκη πάει να βρει τον Γιάννη. Ενώ είναι μαζί του, δέχεται τηλέφωνο από τον Μηνά, ο οποίος της προτείνει να πάνε σε ειδικό γιατρό για εξωσωματική γονιμοποίηση. Νιώθει άσχημα και φεύγει από τον Γιάννη. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης μαθαίνει ότι υπάρχει ένα στοιχείο για τη γέννηση της Μαρίνας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved