Τατουάζ: Νέο φωτογραφικό υλικό από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha
Media

Τατουάζ: Νέο φωτογραφικό υλικό από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha

Το σενάριο της νέας σειράς του Alpha «Τατουάζ» με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες οι οποίες έχουν μυστήριο, δράμα και αστυνομικά στοιχεία.

Το κεντρικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι ο Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) και η Άννα (Δανάη Παππά), οι οποίο θα ζήσουν έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα.

Οι δύο νέοι θα αναπτύξουν στην αρχή μία διαδικτυακή σχέση για περίπου έναν χρόνο. Η Άννα είναι παντρεμένη με τον Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης). Κάποια στιγμή η Άννα πείθει μια φίλη της να πάνε στην Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί έρχονται κοντά με τον Αλεξ και περνούν στιγμές πάθους. Όσα νιώθουν είναι τόσο δυνατά που οι δυο τους κάνουν το ίδιο τατουάζ. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να χωρίσει τους δύο νέους. Ενός φόνος, όμως, αλλάζει τα δεδομένα της ζωής τους. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο εφιάλτης, καθώς ο Αλέξανδρος καταδιώκεται και, τελικά, συλλαμβάνεται από την αστυνομία μπροστά στα μάτια του πατέρα του Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της μητέρας του (Ελίνα Ακριτίδου).

Δείτε νέο φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved