Η ζωή της άλλης: Η Τόνια με τον Σωτήρη παντρεύονται σε δημαρχείο
Media

Η ζωή της άλλης: Η Τόνια με τον Σωτήρη παντρεύονται σε δημαρχείο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Ανδρόνικος επικρίνει τον Στέφανο για την στάση που κρατάει με την Ξένια.

Η Ζέτα με τη Βιβή παρακολουθούν τον Στάθη και καταλήγουν να ξεμπροστιάσουν και την Αμάντα. Ο Φάνης ανησυχεί για την ασφάλεια της Κάτιας και οργανώνει με την Έλενα σχέδιο δράσης. Η Ξένια σε πανικό ζητάει βοήθεια απ' τον Τζώρτζη κι εκείνος της ζητάει λεφτά. Ο Χάρης με την Ελπίδα απολαμβάνουν τον έρωτά τους ενώ η Νάνσυ δείχνει αποφασισμένη να τους το χαλάσει.

Στο νοσοκομείο, η οικογένεια της Κάτιας ανησυχεί για την κατάστασή της. Οι γιατροί επιτρέπουν την πρώτη επίσκεψη και έτσι ο Φάνης βρίσκεται στο πλευρό της. Η Ξένια πιέζει τον Τζώρτζη να ξανακάνει απόπειρα εναντίον της σύντομα. Ο Χάρης κάνει πρόταση στην Ελπίδα να συζήσουν και αυτή το σκέφτεται. Η Βιβή αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι η Αμάντα τον απατά με τον Στάθη. Αυτός γίνεται έξαλλος και την διώχνει από το σπίτι. Την ίδια αντίδραση έχει και η Μελίνα που ζητάει από τον άντρα της διαζύγιο.

Η Τόνια με τον Σωτήρη παντρεύονται σε δημαρχείο. Ο Μάνος πιέζει τη Μαίρη να βλέπονται περισσότερο, αυτή όμως έχει ενδοιασμούς, λόγω της κόρης της. Ο γάμος της Τόνιας σκιάζεται από την στάση του Νικόλα που αρνείται να αποδεχτεί τον Σωτήρη και τον κατηγορεί για την προηγούμενη συμπεριφορά του. Έκπληξη προκαλεί σε όλους η στάση του Φάνη που τηλεφωνεί για να ευχηθεί στους νιόπαντρους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved