Μαρία η άσχημη: Η Μαρία έχει κακό προαίσθημα
Media

Μαρία η άσχημη: Η Μαρία έχει κακό προαίσθημα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαρία, ο Αλέξης κι ο Δημήτρης ψάχνουν να βρουν προμηθευτές με καλά αλλά οικονομικά υφάσματα.

Ο Δημήτρης προτείνει ένα όνομα και ο Αλέξης τού αναθέτει να ερευνήσει την περίπτωση. Η Χριστίνα ζηλεύει όταν ο Τζέρυ αναλαμβάνει να φλερτάρει την Πόπη μετά από παρότρυνση της Σοφίας. Ο Νικόλας, απογοητευμένος από το φιάσκο του ραντεβού του, στρέφει πάλι τις σκέψεις του στο ανομολόγητο αντικείμενο του πόθου του: τη Λίλιαν. Η Λίλιαν τώρα, νιώθοντας μόνη, επικοινωνεί με τον Σέργιο, αλλά αυτός, όπως πάντα, την απωθεί.

Ο Δημήτρης φεύγει για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συναντήσει τον έμπορο υφασμάτων. Για να καλύψει τα ίχνη του λέει σ’ όλους ότι πηγαίνει στο Μιλάνο. Η Μαρία έχει κακό προαίσθημα σχετικά με την επιλογή του προμηθευτή, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Η Καίτη δέχεται πρόταση να διαφημίσει ένα προϊόν κι αρχίζει να φαντασιώνεται την καριέρα της ως μοντέλο. Ο Ηρακλής την προσγειώνει απότομα. Η παγίδα για την Πόπη έχει στηθεί αριστοτεχνικά κι αυτή ετοιμάζεται να πέσει μέσα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved