Bahar: Η Χιούλγια αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη εικόνα
Media

Bahar: Η Χιούλγια αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη εικόνα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Ρεϊχάν παρακαλάει τον Ατές για να μείνει σπίτι του, μα εκείνος της το αρνείται και της ζητάει να φύγει.

Από την άλλη πλευρά, όμως, φοβάται μη τον νικήσει η συνείδησή του. Ο Ομέρ, με σκοπό να απλώσει ένα χέρι βοηθείας στην Μπαχάρ, της κάνει μια επίσκεψη έκπληξη. Αυτή η έκπληξη ξυπνά παλιές αναμνήσεις στη Μπαχάρ και τη συγκινούν. Ο Βολκάν είναι στην έπαυλη των Αταχάν και επιμένει να δει την Εφσούν. Όταν δεν έχει την αντιμετώπιση, που περίμενε, από την Εφσούν, εκνευρίζεται και βάζει φωτιά στο ταξί. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους, αναφέρει και την υπόθεση κλοπής της Νουράν.

Εκείνη, όμως, τη στιγμή, η συζήτηση αυτή έχει έναν απρόσμενο ακροατή, τη Χιούλγια. Έτσι, η Χιούλγια μαθαίνει όλη την αλήθεια και το πρώτο πράγμα, που θέλει να κάνει, είναι να τρέξει για να πει την αλήθεια στον αδελφό της. Η Εφσούν τρέχει πίσω από τη Χιούλγια, για να την προλάβει πριν μιλήσει στον Μεχμέτ - Εμίρ. Δεν παραμελεί φυσικά να καλέσει και τη θεία της για υποστήριξη. Η Χιούλγια αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη εικόνα μόλις μπαίνει στο γραφείο του Μεχμέτ - Εμίρ για να του πει τα νέα. Ο Μεχμέτ - Εμίρ βρίσκεται στα χέρια των τοκογλύφων και απαιτούν να πάρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Διαφορετικά, θα τον σκοτώσουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved