Ανδρέας Γεωργίου: «Το ένστικτο μου μου είπε να μην παίξω φέτος στην τηλεόραση»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Το ένστικτο μου μου είπε να μην παίξω φέτος στην τηλεόραση»

Για το πως γεννήθηκε η ιδέα του Tατουάζ, πώς επέλεξε τους πρωταγωνιστές αλλά και για τον λόγο που φέτος δεν παίζει ο ίδιος στη σειρά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Το «Τατουάζ» πώς δημιουργήθηκε;

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τη σεναριογράφο και πολλά χρόνια πια συνεργάτιδα μου Βάνα Δημητρίου, ήταν το πρώτο project που συζητήσαμε. Θέλαμε τότε να γνωριστούμε καλύτερα και το «Τατουάζ», όπως φαίνεται και τώρα, είναι ένα πιο απαιτητικό project»

Οπότε με το «Τατουάζ» θεωρείς πως εξελίχθηκες καλλιτεχνικά μετά το «Μπρούσκο».

«Βεβαίως. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Το «Τατουάζ έχει ταυτόχρονα γυρίσματα σε Κύπρο; Αίγινα, Μετέωρα και Λονδίνο. Υπάρχουν προγραμματισμός και συντονισμός με στρατιωτική πειθαρχία, καθώς πρόκειται, όπως βλέπετε και εσείς, για ένα πολυπρόσωπο καστ με μεγάλο επιτελείο από πίσω. Η διαχείριση αυτής της κατάστασης θέλει εμπειρία. Και δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα χωρίς τον Κούλλη Νικολάου, που έχει την ευθύνη της οργάνωσης της παραγωγής και είναι τόσο αποτελεσματικός όσο και απαραίτητος. Η σειρά είναι κατά βάση αστυνομική. Και το συγκεκριμένο κομμάτι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Κάναμε μεγάλη έρευνα πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Και στο μέλλον όλοι ως ομάδα ετοιμάζουμε και νέα φιλόδοξα projects»

Η επιλογή των πρωταγωνιστών πώς έγινε;

Είχαμε αποφασίσει από την αρχή πως τον ρόλο του «Αλέξανδρου» θα έχει ο Στέφανος Μιχαήλ. Όταν πρωτοσυζητήσαμε για το «Τατουάζ» ήταν ένας ρόλος που θα υποδυόμουν εγώ, όμως μετά το «Μπρούσκο» ένιωσα πως χρειαζόμουν ένα χρονικό διάστημα αποχής. Δεν ήθελα να γίνω ο «Αχιλλέας» του «Τατουάζ». Παράλληλα είχα ανάγκη να αφοσιωθώ 100% στο σκηνοθετικό κομμάτι. Ο Στέφανος, λοιπόν, ήταν ο κατάλληλος για τον ρόλο. Για τον ρόλο της «Άννας», την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά, δεν σ' το κρύβω πως ψάξαμε πολύ. Έξι μήνες. Θέλαμε ηθοποιό που να χορεύει. Δεν τη βρίσκαμε, οπότε επιλέξαμε χορεύτρια που να παίζει»

Πάντως αρκετοί περίμεναν πως θα κρατήσεις για τον εαυτό σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο

«Το ένστικτο μου μου είπε να μην παίξω φέτος στην τηλεόραση. Αγαπώ την υποκριτική και έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου. Όμως και τώρα που είμαι πίσω από τις κάμερες την εισπράττω», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved