Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο Κανάκης!
Media

Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο Κανάκης!

Την προσωπική σφραγίδα του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος θα εμφανίζεται συχνότερα από ποτέ, θα έχει η late night ζώνη του ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία του με τον δημοφιλή παρουσιαστή για τα επόμενα τρία χρόνια (έως το 2021), ενώ του αναθέτει και την αναμόρφωση της βραδινής ζώνης, την οποία εξουσιοδοτείται να διαμορφώσει με βάση δικά του κριτήρια αισθητικής, περιεχομένου και στρατηγικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Αντώνης Κανάκης δεν θα ασχοληθεί με το στήσιμο της late night ζώνης σε θεωρητικό επίπεδο σχεδιασμού, αλλά θα την αναλάβει ο ίδιος προσωπικά, πυκνώνοντας αισθητά τις εμφανίσεις του, είτε με το «Ράδιο αρβύλα», είτε με τη νέα εκπομπή που σχεδιάζει εδώ και καιρό.

Με βάση τη νέα συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Αντώνης Κανάκης θα έχει παρουσία πιο συχνά από ποτέ στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιάζει εκπομπή έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά να «αναστήσει» την πολύ βραδινή ζώνη από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη.

Το «Ράδιο αρβύλα», αντίθετα με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια -με εκπομπές είτε ανά δεκαπενθήμερο, είτε έκτακτες-, επιστρέφει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, πιθανότατα μία φορά την εβδομάδα. Για άλλες δύο ή τρεις βραδιές θα μεταδίδεται η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, που θα έχει ευρύτερη θεματολογία και όχι σατιρικό περιεχόμενο. Η εν λόγω συμφωνία έρχεται ως αποτέλεσμα πολύμηνων ζυμώσεων ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΝΤ1 και τον Αντώνη Κανάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved