Βαρβάρα Λάρμου: Αποκαλύπτει γιατί δέχτηκε να παίξει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις»
Media

Βαρβάρα Λάρμου: Αποκαλύπτει γιατί δέχτηκε να παίξει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις»

Η Βαρβάρα Λάρμου εξήγησε γιατί είπε «ναι» στην καινούργια τηλεοπτική σειρά «8 λέξεις».

Η Βαρβάρα Λάρμου θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις», που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα που υπποδύεται και ξεδίπλωσε μερικά στοιχεία για την πολυαναμενόμενη σειρά.

Πώς αισθάνεστε που συνεργάζεστε για ακό­μη μία φορά με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου; Φαντά­ζομαι αυτό σας δημιουργεί μια ασφάλεια.

Μου προκαλεί ασφάλεια αλλά και με εμπνέει λόγω της διαρκούς εξέλιξης που έχουν οι συνεργά­τες αυτοί σε όλα τα επίπεδα. Με εξελίσσει ως ηθοποιό να δου­λεύω σε ένα κλίμα που μαζεύει ταλαντούχο και ικανό κόσμο σε όλα τα πόστα, και κυρίως με έναν σκηνοθέτη που εμπιστεύομαι και εκτιμώ τόσο πολύ.

Πώς προέκυψε η πρότα­ση για τις «8 λέξεις»;

Μετά το τέλος του «Τατουάζ».

Τι ξεχωριστό είχε αυτή η σειρά και είπατε «ναι»;

Η πλοκή της είναι απρόβλεπτη, τολμηρή και καινοτόμα. Οι νέοι χαρακτήρες που καλούμαστε να υποδυθούμε έχουν υπόσταση, εί­ναι ρεαλιστικοί και καλά δομημέ­νοι από ψυχολογικής απόψεως. Επιπρόσθετα, όπως σας είπα και πριν, υπάρχει διαρκής εξέλιξη και στο τεχνικό κομμάτι της σειράς αυτής. Θεωρώ ότι θα είναι από τις πιο ωραίες σειρές στην Ελλάδα και την Κύπρο την επόμενη σεζόν.

Τι είδους χαρακτήρας εί­ναι η ηρωίδα που υποδύεστε;

Θα υποδυθώ τη Σμαράγδα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ατελιέ. Έχει αρκετά μυ­στηριώδη προσωπικότητα. Έχει σχέση με ένα από τα πρόσωπα της αλλά διαπλέκεται και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Θα ερωτευτεί;

Ναι, φυσικά.

Έχετε ομοιότητες με τον χαρακτήρα της;

Ομοιότητες όχι ιδιαίτερα στους τρόπους που χειρίζεται τη ζωή της, αλλά σε ό,τι αφορά στην ψυ­χοσύνθεση της, ναι, μπόρεσα να βρω ομοιότητες και σημεία σύ­γκλισης. Έχω αγαπήσει ήδη τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά της κομμάτια.

Η ηρωίδα που υποδύε­στε έχει αδυναμίες;

Φυσικά, ποιος ρεαλιστικός χαρα­κτήρας δεν έχει αδυναμίες και με­λανά σημεία στον ψυχισμό του; Τα πιο σκοτεινά της κομμάτια αφορούν στο παρελθόν της.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved