Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;
Media

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη, την ίδια εποχή που ακούγονταν διάφορα περί μη ανανέωσης του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη με τον σταθμό στάθηκαν αρκετά για να αρχίσουν διάφορες φήμες

Μεταξύ αυτών και η φήμη που ήθελε την Αντελίνα να γίνεται αυτόματα η διάδοχος της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης. Πώς αντιμετωπίζει όλες αυτές τις φήμες η ίδια η Αντελίνα και τι λέει για τη σύγκριση που κάποιοι της κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της...

Τι απαντάτε στις φήμες που σας θέλουν να παίρνετε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Εμένα μου έγινε μια πρόταση από τον Alpha για ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ. Και τη δέχτηκα με χαρά. Η Ελένη Μενεγάκη, εκτός από.φίλη μου, είναι και ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Οπότε, είμαι σίγουρη ότι δεν δίνει σημασία σε «φήμες» που δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετούν. Επιπλέον, πάντοτε θα είμαι η Αντελίνα και όχι κάποια άλλη.

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η παραφιλολογία. Θεωρείτε πως μοιάζετε με την Ελένη;

Έχουμε και οι δύο το ίδιο χρώμα μαλλιών! Είναι αυτό αρκετό για να πει κάποιος ότι μοιάζουμε; Οποιαδήποτε γυναίκα ξεκινούσε να δουλεύει στην τηλεόραση, θα ένιωθε κολακευμένη να την παρομοιάζουν με μια παρουσιάστρια του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη. Προσωπικά, παρόλο που θαυμάζω την Ελένη, θα ήθελα να μου επιτραπεί να δοκιμάσω να συστηθώ ως «Αντελίνα» και να ακολουθήσω τη δική μου πορεία στο χώρο.

Θα δείτε τον Χάρη Βαρθακούρη στην πρεμιέρα του «Big Brother» (σ.σ. Η συνέντευξη έχει γίνει πριν την αναβολή της πρεμιέρας του ριάλιτι);

Φυσικά και θα τον δω! Τον στηρίζω, τον πιστεύω πολύ και ακριβώς επειδή θεωρώ ότι έχει κάτι πολύ τηλεοπτικό, θα τον κρίνω και πολύ αυστηρά.

Πώς βλέπετε το τηλεοπτικό σας μέλλον σε λίγα χρόνια από τώρα; Πιστεύετε ότι θα συνεχίσετε την τηλεοπτική σας παρουσία;

Είναι μια δουλειά που αγαπώ πολύ και στην οποία βάζω όλο μου το πάθος. Οπότε, φυσικά και θέλω να έχω τηλεοπτική παρουσία σε λίγα και σε πολλά χρόνια από τώρα. Μακάρι να με έχει ο Θεός καλά και να μπω στις καρδιές του κόσμου.

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας πιστεύετε ότι αγαπά ο κόσμος;

Νομίζω ότι ο κόσμος αγάπησε την Αντελίνα, γιατί είδε μια γυναίκα που δεν φιλτράρει αυτά που λέει και αυτά που νιώθει. Είδε αυτό που είμαι σε όλες του τις εκφάνσεις, μια σύζυγο, μια μαμά, μια κόρη και ταυτοχρόνως μια γυναίκα που κυνηγά τα όνειρα της και κάνει και τις τρέλες της, χωρίς να χάνει στιγμή το χιούμορ της.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved