Φαίδρα Δρούκα: «Πιστεύω ότι οι γυναίκες πλέον δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους»
Media

Φαίδρα Δρούκα: «Πιστεύω ότι οι γυναίκες πλέον δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους»

Η Φαίδρα Δρούκα, που ερμηνεύει το ρόλο της Στέλλας, στη σειρά του ΑΝΤ1, Μην ψαρώνεις, μιλάει για το μεγάλο φινάλε της σειράς αλλά και για το ρόλο της.

Η πάντα «έξω καρδιά» Στέλλα φαίνεται πως τελικά θα ζήσει μακριά από τον Μανώλη. Πάλεψε, προσπάθησε, τον διεκδίκησε, όμως ο δρόμος την οδηγεί σε έναν νέο άντρα. Η Φαίδρα Δρούκα μιλάει για το φινάλε της σειράς «Μην ψαρώνεις» και τα επόμενα σχέδια της.

-Περιμέναμε πως η σειρά θα συνεχιστεί.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά και σε άλλη συνέντευξη μου το είπαν ως δεδομένο. Είχαν όλοι μια σιγουριά πως έτσι θα συνέβαινε, όμως στην πραγματικότητα ποτέ δεν είπε κανείς ότι θα γίνει αυτό. Κυκλοφορούσε απλά ένα σούσουρο. Κρίμα, γιατί είναι μια αξιόλογη σειρά με πολλά καλό στοιχεία, με ένα χιούμορ που δεν είναι φτηνό, μια τρέλα, φυσικότητα, αλλά και μια ανθρωπιά».

-Οπως η ηρωίδα σας, η οποία μάλιστα σεναριακά στη δεύτερη σεζόν έδωσε περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα της.

«Εγώ δεν το καταλαβαίνω, αλλά ίσως να συνέβη αυτό που λέτε επειδή της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει ότι θα δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να κερδίσει τον Μανώλη. Γενικότερα πάλευε πάντα η ηρωίδα μου. Να τη γνωρίσει επίσημα στα παιδιά, να τον παντρευτεί, να τον διεκδικήσει, να κάνει παιδί, να κάνει την τυφλή και τη χαζή γιατί δεν ήθελε να χωρίσει...», είπε η Φαίδρα Δρούκα.

-Δεν πιστέψαμε πάντως πως το τέλος με τον Μανώλη είναι οριστικό.

«Πιστεύω ότι επειδή είναι πολύ συμπαθής ρόλος και ταυτίζονται πολλές γυναίκες, νιώθουν μια συμπάθεια και μια συμπόνια προς το πρόσωπο της, η δικαίωση θα είναι κάποια στιγμή εκείνη να μη θέλει άλλο τον Μανώλη. Από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται μια γυναίκα γραφική που χάνει τη δύναμη της και σταματάει να είναι σωστό πρότυπο για τις γυναίκες. Μέχρι πόσο θα κάνει τα στραβά μάτια και μάγια, και τις πονηριές για να τον κερδίσει; Πρέπει να προχωρήσει αλλιώς καταντάει υποτιμητικό. Γιατί να μην έχει στη ζωή της έναν άλλο άνδρα που θα τη σέβεται και θα την έχει θεά του; Πόσω μάλλον όταν είσαι ένας άνθρωπος που προσφέρει και θέλεις να δίνεις αγάπη».

-Τον αγάπησε τον Μανώλη;

«Πάρα πολύ. Δεν είχε να κερδίσει κάτι από αυτόν. Μιλάμε για καθαρή αγάπη και έρωτα προς το πρόσωπο του. Ομως και εκείνος καθώς την αγάπησε, δεν τη βασάνισε, της μίλησε αμέσως».

-Στα τελευταία επεισόδια και παρά τον χώρισμα της από εκείνον θα στηρίξει την οικογένεια του Μανώλη; Εχουμε δει πως έχει έρθει πολύ κοντά με τα παιδιά του.

«Εχει έρθει κοντά και αυτό είναι κάτι που το έχει κερδίσει μόνη τη$. σιγά σιγά. Στην αρχή δεν την ήθελαν. Η Στέλλα θέλει να έχει επαφή με τα παιδιά του όμως στο τέλος κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Δεν νομίζω πως θα ξεκόψει με τα παιδιά πάντως».

-Αν ήταν στο χέρι σας πώς θα θέλατε να πέσει η... αυλαία για την ηρωίδα σας;

«Να βρει κάποιον που θα είναι τόσο δοτικός μαζί της και θα έκανε ακόμα παραπάνω από αυτά που έχει κάνει η Στέλλα για τον Μανώλη».

-Οπως ο Πέτρος;

«Ισως όπως ο Πέτρος!».

-Υπάρχουν γυναίκες γύρω μας που κάνουν τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα;

«Πιστεύω ότι οι γυναίκες πλέον δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους. Οχι για να κρατήσουν έναν άνδρα που δεν τις θέλει, αλλά και για να μπουν στη διαδικασία να κάνουν μια σχέση, θέλω να πω πως διαφωνώ με τη νοοτροπία των γυναικών από τα 30 έως τα 50 που έχουν άρνηση για την οικογένεια και τα παιδιά».

-Μήπως είναι άμυνα όλο αυτό;

«Είναι μόνο άμυνα και είναι τόσο λυπηρό! Υποτίθεται πως όλες αυτές οι γυναίκες είναι νέες και καλλιεργημένες. Μην τυχόν και παραδεχτεί κάποια πως ήθελε να κάνει οικογένεια αλλά δεν της έτυχε», είπε στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved