Αποκλειστικό: Το The Voice επιστρέφει τη νέα σεζόν! Όλες οι πληροφορίες!
Media

Αποκλειστικό: Το The Voice επιστρέφει τη νέα σεζόν! Όλες οι πληροφορίες!

The Voice: To αγαπημένο talent show του ΣΚΑΪ ήδη εξασφάλισε τη θέση του στο πρόγραμμα του καναλιού για τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv το The Voice επιστρέφει στους δέκτες μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αναζητώντας φυσικά την επόμενη κορυφαία φωνή της χώρας μας.

Ακόμα δεν είναι γνωστή η σύνθεση των ανθρώπων που θα κάθονται στις... ηλεκτρικές κόκκινες καρέκλες. Κανείς λοιπόν δεν γνωρίζει αν θα ξαναδούμε στις θέσεις τους στην Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, δηλαδή τους coaches που είχαμε συνηθίσει και στον τελευταίο κύκλο του τάλεντ σόου.

Σε αντίθεση όμως με τους παραπάνω καλλιτέχνες, είναι βέβαιο ότι την παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κρίνεται ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο μουσικό project.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής, λόγω των υποχρεώσεών του με το Survivor πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να αφήσει την παρουσίαση του The Voice -με τη σύμφωνη γνώμη του καναλιού πάντα- για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. Τη θέση του για τα live προς τον τελικό αλλά και αυτό του τελικού είχε πάρει η όμορφη Δούκισσα Νομικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved