Τηλεθέαση: Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο OPEN και αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε
Media

Τηλεθέαση: Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο OPEN και αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε

Τηλεθέαση: Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πλέον η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN και χθες (30/8), έκανε την πρεμιέρα της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ασπρόμαυρο σύνολο και πέρασε αμέσως στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.
Τι τηλεθέαση έκανε, όμως, το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Πόπη Τσαπανίδου στο τιμόνι του;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη της «καλησπέρα» κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 7,1% στο δυναμικό κοινό και 9,1% στο γενικό σύνολο.

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε για την Πόπη Τσαπανίδου:

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Δείτε ένα βίντεο από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved