Έφυγε από την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και πήγε στις… Άγριες Μέλισσες -  Η ανακοίνωσή του!
Media

Έφυγε από την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και πήγε στις… Άγριες Μέλισσες - Η ανακοίνωσή του!

Έφυγε από την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και αυτή τη σεζόν θα είναι στον ΑΝΤ1 και στον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος ανακοίνωσε το νέο του ξεκίνημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Kαι μπορεί να είχε συνεργαστεί για χρόνια με τον Ανδρέα Γεωργίου στο Τατουάζ που προβλήθηκε στον Alpha και στη συνέχεια στις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ, όμως πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του και να κάνει μία μεγάλη αλλαγή!

Ο ίδιος λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και σχολίασε: «New start» ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα!

O λόγος για τον… σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον οποίο είχαμε απολαύσει και ως ηθοποιό στο Τατουάζ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Δείτε την ανακοίνωσή του παρακάτω:

Σκοτάδι στο Διαφάνι με τους ήρωες έτοιμους να μπουν σε νέα δύσκολα μονοπάτια.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό!

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη! Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί!

Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved