Σ'αγαπάω μεν...αλλά: Η διαθήκη του Μίμη ανοίγει και κρύβει μια μεγάλη έκπληξη!
Media

Σ'αγαπάω μεν...αλλά: Η διαθήκη του Μίμη ανοίγει και κρύβει μια μεγάλη έκπληξη!

Σ'αγαπάω μεν...αλλά: Η Ρία καυγαδίζει με το Μάκη για τη δουλειά του, πράγμα που τον κάνει να αποφασίσει να παραιτηθεί.

Έφτασε η μέρα για το άνοιγμα της διαθήκης του Μίμη και όλη η οικογένεια του Παύλου είναι υπ' ατμών. Την ίδια στιγμή, η Ρία (Εύη Δαέλη) καυγαδίζει με το Μάκη για τη δουλειά του, πράγμα που τον κάνει να αποφασίσει να παραιτηθεί, όμως ο Παύλος του αλλάζει τελευταία στιγμή απόφαση.

Η διαθήκη του Μίμη ανοίγει και κρύβει μια μεγάλη έκπληξη για τον Παύλο, καθώς κληρονομεί ένα μεγάλο ποσό.

Τελικά, καταλήγει να παραιτείται εκείνος από το (Δάνο Χρήστος Σαπουντζής) και ξεκινάει να κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, με στόχο να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του. Ο Μίμης, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας (Χριστίνα Τσάφου), να οργανώσουν πάρτι-έκπληξη για ένα μακρινό θείο του Παύλου, τον Μίμη. Ταυτόχρονα, ο Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) έχει τα γενέθλιά του και όλοι τον έχουν ξεχάσει, ενώ η Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, τον Φανούρη.

Όλοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν, καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας τον Μίμη, την εpωμένη του, τον Μάκη, τον Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved