Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη on air στην κουμπάρα της Όλγα Λαφαζάνη για τα γενέθλιά της!
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη on air στην κουμπάρα της Όλγα Λαφαζάνη για τα γενέθλιά της!

Γενέθλια έχει σήμερα (21/10) η Όλγα Λαφαζάνη, στενή συνεργάτιδα, φίλη και κουμπάρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η τελευταία φρόντισε να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή για εκείνη. 

Η όμορφη δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day για να προλογίσει μία συνέντευξή της και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την έκπληξη που της επεφύλασσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αρχικά η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε με μία ζεστή αγκαλιά και της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της και αμέσως μετά εμφανίστηκε μπροστά της μία όμορφη τούρτα σοκολάτα με ένα κεράκι.

Η Όλγα Λαφαζάνη έδειξε να τα χάνει από την έκπληξη που αντίκρισε μπροστά της και φυσικά ενθουσιάστηκε και έδειχνε πολύ χαρούμενη γι' αυτή.

Φυσικά δέχτηκε "βροχή" τις ευχές από όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Να θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Λαφαζάνη είναι φίλες από τότε που δούλευαν και οι δύο στο Alter και το 2012 επισφράγισαν αυτή τη φιλία με την κουμπαριά τους όταν η Σταματίνα βάφτισε την κόρη της Όλγας την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου.

Από τότε είναι αχώριστες και φυσικά συνεργάζονται άψογα μιας και η Όλγα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής Happy Day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την έκπληξη που είχαν "σκαρώσει" στην Όλγα Λαφαζάνη:

Διαβάστε επίσης:

Η Όλγα Λαφαζάνη χορεύει με μαγιό και...ξεσηκώνει το Instagram!

Πρεμιέρα για το Happy Day: Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air και το... δύσκολο καλοκαίρι

Λαφαζάνη στο gossip-tv: Η σεξουαλική παρενόχληση, ο γάμος, τα παιδιά και η ιστορία που τη «λύγισε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved