GNTM: Η Mary Vitinaros μπήκε στο ριάλιτι και η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε δημόσια τα γέλια
Media

GNTM: Η Mary Vitinaros μπήκε στο ριάλιτι και η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε δημόσια τα γέλια

GNTM 5: Το bootcamp ξεκίνησε, η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και η Mary Vitinaros εμφανίστηκε και συστήθηκε στις παίκτριες ως model instructor!

«Ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα. Πέρασα ωραία. Μου άρεσε περισσότερο που είδαμε δυναμικές γυναίκες να μην φοβούνται για τίποτα. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Καλή επιτυχία σε ότι άλλο κάνετε στο GNTM φέτος», είπε λίγο πριν αποχωρήσει η Σοφία Χατζηπαντελή.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η παραγωγή του Greece’s Next Top Model υποδέχτηκε την Mary Vitinaros. Το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp!

Αρχικά, η Mary Vitinaros συστήθηκε στις κοπέλες και τους είπε ότι από εδώ και στο εξής θα είναι εκείνη που θα τις βοηθάει σε όλα τα επόμενα βήματά τους. Οι κοπέλες επεσήμαναν στα σχόλιά τους το πόσο πανέμορφη είναι και ότι το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχουν, από τότε και στο εξής, να πάρουν πάρα πολλά μαθήματα από εκείνη.

«Η υπερκαλλονή @maryvitinaros έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έρχεται στο #GNTMgr ως model instructor των κοριτσιών», έγραψε η επίσημη σελίδα του GNTM στο Instagram για την Mary Vitinaros και η Σοφία αντέδρασε βάζοντας δημόσια τα… γέλια κάτω στα σχόλια.

Δείτε παρακάτω την αντίδραση της Σοφίας!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved