GNTM: Έξαλλοι οι κριτές με την Αμαλία: «Είναι δυνατόν; Δεν το πιστεύω ότι έκανες το απόλυτο τίποτα»
Media

GNTM: Έξαλλοι οι κριτές με την Αμαλία: «Είναι δυνατόν; Δεν το πιστεύω ότι έκανες το απόλυτο τίποτα»

GNTM: Στο σημερινό επεισόδιο (4-10) το bootcamp "άναψε φωτιές", με τις διαγωνιζόμενες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους του εαυτού τους, για να τα καταφέρουν να περάσουν στο σπίτι. 

Το ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο, μιας και φαίνεται ότι η φετινή σεζόν θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 4 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε το φετινό bootcamp του GNTM, με όλες τις διαγωνιζόμενες να κάνουν την πρώτη τους φωτογράφιση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και με απίθανο styling, το οποίο και χαρακτήριζε μοναδικά την κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες. Η Αμαλία ήταν μια από τις πιο αγαπημένες των κριτών, ήδη από τις auditions, μιας και είχε όλο το πακέτο. Η υποψήφια είναι 18 ετών και πραγματικά μια πολύ όμορφη κοπέλα, που έχει δυνατότητες για το μόντελινγκ.

Όταν έφτασε η σειρά της για να φωτογραφηθεί, όπως όλα έδειξαν, την έπνιξε το άγχος και δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας την δοκιμασία όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, οι τρεις κριτές της φώναξαν, για να "ξυπνήσει" και να δώσει περισσότερα, με εκείνη να δείχνει ότι δεν μπορεί να δώσει κάτι περαιτέρω. Στο τέλος η Βίκυ Καγιά της είπε ότι δεν είναι δυνατόν να μην δίνει τίποτα και να μην κάνει την δουλειά της, λέγοντάς της ότι η δικαιολογία ότι είναι κουρασμένη, δεν υπάρχει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved