Έλντα Πανοπούλου: Το ρετιρέ, η Ρένα Βλαχοπούλου και η πρόταση για εκπομπή!
Media

Έλντα Πανοπούλου: Το ρετιρέ, η Ρένα Βλαχοπούλου και η πρόταση για εκπομπή!

Η Έλντα Πανοπούλου σε μία αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε για να κάνει εκπομπή, αλλά αναφέρθηκε και στο Ρετιρέ και στην αξέχαστη, Ρένα Βλαχοπούλου.

Περιστοιχίζομαι καθημερινά από νέα παιδιά που με παρασέρνουν. Αυτό που προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου είναι ότι ο πληθυντικός ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι προστασία», δήλωσε για τους μαθητές της.

Η Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε και στις εποχές που ήταν τηλεοπτική παρουσιάστρια και έκανε μία σύγκριση με το σήμερα.

«Στο μεταξύ μας δεν ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε όλα τα προγράμματα που παρουσιάζαμε πληρωμένα. Δεν χρειάζεται να ρίξω νερό στο κρασί μου. Αυτό που λείπει σήμερα είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι παρέες».

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να βρεθεί σε πάνελ εκπομπής.

«Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Το «Ρετιρέ» ήταν μία σειρά που άφησε εποχή και η Έλντα Πανοπούλου, η οποία υποδύθηκε την Χαρούλα Πεπονάκη, μίλησε για τον σκηνοθέτη τη σειράς, τον αείμνηστο Γιάννη Δαλιανίδη.

«Ο Δαλιανίδης για κάποιους ήταν δύσκολος συνεργάτης, αλλά για μένα ήταν από τους αγαπημένους μου. Τον Γιάννη Δαλιανίδη και την Ρένα Βλαχόπουλου θα τους ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Η Ρένα στο γάμο μου δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα και φάνηκε ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να φτουρήσει».

Η Έλντα Πανοπούλου τόνισε πως για τους καλλιτέχνες η ζυγαριά γέρνει πάντα υπέρ της επαγγελματικής ζωής.

«Όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος. Έχω αγαπημένους φίλους και μαθητές που είναι σε θέση να αναπληρώσουν την έλλειψη στην προσωπική μου ζωή, που ασφαλώς υπάρχει», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved