Δήμος Μυλωνάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση ως παρουσιαστής μετά από 33 χρόνια! Η «εμπλοκή» της Ρούλας
Media

Δήμος Μυλωνάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση ως παρουσιαστής μετά από 33 χρόνια! Η «εμπλοκή» της Ρούλας

Ο Δήμος Μυλωνάς, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από την ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσίαζε το 1989 μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει τηλεοπτικά ως παρουσιαστής έπειτα από 33 χρόνια!

Μάλιστα, όπως δηλώνει στην «Espresso», στο πλευρό του θα βρεθεί και η Ρούλα Κορομηλά!

Ο Δήμος Μυλωνάς άρχισε την τηλεοπτική του καριέρα το 1985 στην ΕΡΤ, με συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής «Εσείς τι λέτε», που παρουσίαζε ο Κώστας Ρηγόπουλος. Το 1989 συνεργάζεται με τη Ρούλα Κορομηλά και παρουσίαζαν μαζί το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Μια καλημέρα είν’ αυτή».

Lifestyle προσέγγιση

Ο πολυτάλαντος παρουσιαστής, ηθοποιός, τραγουδιστής και στιχουργός επιστρέφει τηλεοπτικά ως παρουσιαστής έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια με δική του σατιρική εκπομπή στο κανάλι Nέο Epsilon. Μιλώντας στην «Espresso» αναφορικά με την εκπομπή του δηλώνει: «Η εκπομπή θα λέγεται “Αστα λα βίστα”. Πρόκειται για εβδομαδιαία τηλεοπτική σατυρική εκπομπή, σε σκηνοθεσία του Μεγακλή Βιντιάδη, και καλεσμένοι θα είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της επικαιρότητας, σε μια σατιρική προσέγγιση των lifestyle ειδήσεων που παίζουν σε εφημερίδες και site».

Ο Δήμος Μυλωνάς εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει τηλεοπτικά. «Το 2013, στην Κύπρο, έπαιζα στη σειρά του ΑNT1 “Λύκε, λύκε, είσαι εδώ;”. Ως παρουσιαστής η τελευταία μου εκπομπή ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά. Βλέποντας το τουρλουμπούκι που υπάρχει στην ελληνική κοινωνική επικαιρότητα, που δημοσιεύεται με μορφή ειδήσεων ή κουτσομπολιών, δεν είχα άλλη επιλογή από να βρω τη θέση μου και να σχολιάζω τα καλώς ή κακώς κείμενα της επικαιρότητας.

Η ίδια η ζωή με σπρώχνει να ορθώσω έναν λόγο με χιουμοριστικό ύφος και με κείμενα που γράφω» αναφέρει και συνεχίζει απαντώντας στο ερώτημα εάν όλα αυτά τα χρόνια είχε προτάσεις για σειρές και εκπομπές: «Οι προτάσεις που μου έγιναν ήταν προτάσεις για κάποιον τελειόφοιτο δραματικής σχολής, όχι για εμένα που έχω μια ιστορία στον χώρο, η οποία κλείνει φέτος 43 χρόνια».

Κλείνοντας ο παρουσιαστής αποκαλύπτει ότι θα βρεθεί ξανά τηλεοπτικά με την πρώην συμπαρουσιάστριά του Ρούλα Κορομηλά, καθώς θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του: «Η Ρούλα είναι άτομο προβολέας, είναι ένα αστέρι που εκπέμπει φως. Θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή μου, καλεσμένους θα έχω από τον Γιάννη Μηλιώκα και τον Δημήτρη Σταρόβα και την Αντζελα Δημητρίου μέχρι τη Ρούλα Κορομηλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved