Χρύσα Παπά: «Η Εύα θα σταματήσει να συμβιβάζεται, γίνονται ρηξικέλευθες αλλαγές»
Media

Χρύσα Παπά: «Η Εύα θα σταματήσει να συμβιβάζεται, γίνονται ρηξικέλευθες αλλαγές»

Η Χρύσα Παπά στα είκοσι δύο χρόνια που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει αναμετρηθεί με διάφορους ρόλους που κρύβουν μία πρόκληση.

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, «Η γη της ελιάς» αλλά και για τον ρόλο της.

Τηλεοπτικά τώρα, από την προηγούμενη σεζόν, σε βλέπουμε στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Πού οφείλεται η επιτυχία της;

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τους συντελεστές της σειράς, με τους οποίους είχαμε μία όμορφη συνεργασία στη δραματική σειρά «Το τατουάζ», πριν από κάποια χρόνια. «Η γη της ελιάς» είναι μία μεγάλη παραγωγή και σίγουρα η επιτυχία της οφείλεται στο σενάριο, στους σκηνοθέτες, στο πολυπληθές καστ και σε όλους όσοι εργάζονται για αυτήν. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και όχι ένα. Βέβαια, το «κεφάλι» αυτής της ιστορίας είναι η Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Το σενάριο ή οι συνεργάτες παίζουν καθοριστικό ρόλο για να απαντήσεις θετικά σε μία πρόταση;

Προσωπικά, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το σενάριο, οι συνεργάτες και μετά ο ρόλος, είτε πρόκειται για κάποια τηλεοπτική, είτε κινηματογραφική, είτε θεατρική δουλειά.

Τι σε γοήτευσε στην Εύα, την οποία υποδύεσαι;

Η Εύα είναι μία ωραία τύπισσα. Μία γυναίκα ελεύθερη και ανεξάρτητη, που έχει έρθει από την Αθήνα στη Μάνη, και το τελευταίο διάστημα πιέζεται για διάφορους λόγους. Κυρίως με τα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Στάθη. Στα προσεχή επεισόδια, όμως, θα υπάρξουν έντονες αλλαγές, αφού η Εύα θα πάρει νέες αποφάσεις, που θα είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα της. Έχει κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις.

Αυτές οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με τον τρόπο που μπορεί να στηρίξει τη σχέση της με τον Στάθη ή να προχωρήσει παρακάτω τη ζωή της;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πολλά πράγματα, αλλά θα σου πω ότι γίνονται ρηξικέλευθες αλλαγές και μέσα της και έξω της. Η Εύα, ερχόμενη σε μία μικρή κοινωνία, κάνει σχέση με έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια ήταν παντρεμένος, βρέθηκε σε κάποια καλούπια για να προχωρήσει και εκείνη τη ζωή της. Πλέον, όμως, η Εύα θα σταματήσει να συμβιβάζεται, όπως ακριβώς έκανε και στην Αθήνα.

Η Χρύσα κάνει υποχωρήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;

Σε θέματα που αφορούν τις αρχές μου, την ηθική μου και σε κάποιες ιδεολογίες που σχετίζονται με αυτές, όχι. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μου ζωή... Σε κάποια άλλα θέματα, που είναι πιο... αναίμακτα, φυσικά, και κάνω κάποιες υποχωρήσεις.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved