Σπίτι με το Mega: Οι τηλεθεατές αποθέωσαν τον Πασχάλη Αρβανιτίδη: «Υπέροχος, αξεπέραστος»
Media

Σπίτι με το Mega: Οι τηλεθεατές αποθέωσαν τον Πασχάλη Αρβανιτίδη: «Υπέροχος, αξεπέραστος»

Σπίτι με το Mega: Στην σημερινή εκπομπή (19-11) η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, ο οποίος και "τρέλανε" τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον αποθεώνουν στα σχόλιά τους στο Twitter!

O τραγουδιστής έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας και το κοινό τον έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και ακόμα και σήμερα, μετά από πολλές δεκαετίες, συνεχίζουν και τον στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο του επαγγελματικό βήμα και σε κάθε νέα του live εμφάνιση.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians μέχρι σήμερα, μας ταξιδεύει, μας συγκινεί και μας ξεσηκώνει. Με την υπέροχη και αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή του, ερμήνευσε διαχρονικές επιτυχίες από τα 60s, 70s όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο, αλλά και μεταγενέστερα κομμάτια, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρών στη μουσική ζωή της χώρας.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εμφανίστηκε και η οικογένειά του, με την Αλίκη Αρβανιτίδη, αλλά και τα δυο παιδιά του και όλοι μαζί περιέγραψαν το πόσο πολύ σημαντικός είναι και ο ρόλος της οικογένειας στην επιτυχία.

Οι χρήστες του Twitter, όση ώρα ο Πασχάλης βρισκόταν επί σκηνής, δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν το πόσο πολύ τους θύμισε τα εφηβικά τους χρόνια, μιας και με τις επιτυχίες του μεγάλωσαν, χόρεψαν και ερωτεύτηκαν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved