Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δημοσίευσε backstage video από τα γυρίσματα του Maestro!

Gossip-tv Team

Το Maestro, όσο προχωρούν τα επεισόδια, δείχνει να εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό όλο και περισσότερο, μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το σενάριο ευφάνταστο!

Η δραματική σειρά, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στο Mega έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και συνεχώς ανυπομονεί για τα επόμενα επεισόδια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει να έχει βάλει τα δυνατά του στη συγκεκριμένη σειρά, μιας και έχει γίνει μια από τις αγαπημένες σε μόλις λίγα επεισόδια, ενώ πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η σειρά πουλήθηκε στο Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δημοσίευσε το απόγευμα του Σαββάτου 10-12 ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και πιο συγκεκριμένα ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο που πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης 15-12, με τον ίδιο να ενσαρκώνει τον μαέστρο, ενώ οι μαθητές του δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved