Media

Παπαδήμα: Οι κρίσεις πανικού και ο ηθοποιός που ήθελε να τη ζητήσει σε γάμο από τον άντρα της

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα το πρωί της Παρασκευής (16-12).

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου ενώ αποκάλυψε και το όνομα του ηθοποιού που ήθελε να τη ζητήσει σε γάμο από τον εκείνον.

«Αν σκεφτώ τα παιδικά μου χρόνια και το πώς μεγάλωσα… αν δεν ήμουν αγρίμι, τώρα θα ήμουν σε ένα ψυχιατρείο σίγουρα. Όποιος μεγαλώνει μόνος αγριεύει. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά οι γονείς μου ζήτησαν τη στήριξή μου, δεν με άφησαν να σπουδάσω» θυμάται η Δήμητρα Παπαδήμα και συνεχίζει μιλώντας για τον ηθοποιό που την ερωτεύτηκε και ήθελε να τη ζητήσει σε γάμο από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

«Με πήραν για λίγα επεισόδια στο Σοφία Ορθή, έπαιζε ο Απόστολος Γκλέτσος εκεί. Τον έβλεπα που με κοιτούσε. Μετά από 1-1μιση μήνα στο γύρισμα μου λέει: να σου πω κάτι πολύ σοβαρά τώρα, με τον Γιάννη δεν έχεις παντρευτεί; Του λέω: όχι και δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Και μου λέει: το αποφάσισα, εγώ σε έχω ερωτευτεί, θα πάρω μια ανθοδέσμη και θα πάω να του πω έτυχε να ερωτευτώ τη γυναίκα σου, δεν την παντρεύτηκες εσύ, άσε με να την παντρευτώ εγώ» περιγράφει η ηθοποιός.

Όσο για τις διαφορές που έχει η Δήμητρα Παπαδήμα των 20 με σήμερα;

«Τότε τα κράταγε όλα μέσα της και πάθαινε κρίσεις πανικού, όχι ότι τώρα δεν παθαίνει. Ήταν πολύ των άκρων, είχα τέτοιες τάσεις αυτοκαταστροφής και ακόμα τις έχω. Απλώς τώρα τις έχω περιορίσει, γιατί μιλάω», είπε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved