Χρουσαλά: Η απώλεια του πατέρα της, το περιστατικό με τον Αρναούτογλου και η απουσία από την tv
Media

Χρουσαλά: Η απώλεια του πατέρα της, το περιστατικό με τον Αρναούτογλου και η απουσία από την tv

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την απώλεια του πατέρα της την ημέρα των καλλιστείων, την τούρτα που της πέταξε ο Αρναούτογλου και έμεινε στην ιστορία, τον σύζυγο και τα παιδιά της και την εμπειρία του Madwalk.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα καλλιστεία αλλά και την απώλεια που τη σημάδεψε όσο ήταν συμμετέχουσα σε διαγωνισμό.

«Ως παιδί ήμουν ντροπαλή και συνεσταλμένη, αλλά μετά τα καλλιστεία και τη γνωριμία με τον άντρα μου, βγήκε ένας άλλος μου εαυτός. Την αίτηση στα καλλιστεία την έκανε ο αδελφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον πατέρα μου, που ήταν άρρωστος και θέλαμε να προλάβει να το ζήσει κι αυτό. Ο μπαμπάς πρόλαβε να με δει στα καλλιστεία & έφυγε από τη ζωή – τραγική ειρωνεία – ανήμερα του διαγωνισμού miss universe». Οι διοργανωτές για να με προστατεύσουν, όσο βρισκόμουν στον Παναμά, δεν μου ανακοίνωναν το θάνατο του πατέρα μου. Οι δικοί μου με περίμεναν να επιστρέψω για την κηδεία του πατέρα μου», είπε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Ποια ήταν πρώτη επαφή της με την τηλεόραση και πώς έκλεισε την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της;

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την τηλεόραση, όσες δυσκολίες και να έζησα τότε, σήμερα θεωρώ ότι μου έκαναν καλό και με διαμορφώσαν. Πήγα για πασαρέλα στο «Πρωινό» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όταν με προσκάλεσε στον καναπέ, είδε ότι ήμουν επικοινωνιακή. Μετά από κάποιους μήνες προφανώς έπεσε το όνομά μου στο τραπέζι, για τη συνεργασία μου με το MEGA στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη», ανέφερε.

Για τον λόγο που σταμάτησε να είναι στην τηλεόραση αποκάλυψε πως, «σταμάτησα την πρωινή εκπομπή, γιατί είχα ήδη γνωρίσει τον Λέοντα, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε οικογένεια και δεν ήθελα να αποπροσανατολιστώ. Το περιστατικό με το Γρηγόρη και την τούρτα συνέβη ζωντανά, δεν ήμουν προετοιμασμένη, αλλά του είχα δώσει τη δυνατότητα να με προετοιμάσει. Τον άκουσα να λέει «φέρτε την τούρτα», τον ρώτησα αν παίξουμε τουρτοπόλεμο, μου είπε όχι, ενώ αν μου είχε πει ναι θα έπαιρνα κι εγώ τα μέτρα μου».

«Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, αφού σε ρώτησα για τον τουρτοπόλεμο, πες μου να προετοιμαστώ κι εγώ, να μου έφερνε η παραγωγή τα παστάκια. Ένιωσα σα να παίζαμε μπουγέλο και να μην έχω εγώ λάστιχο. Ποτέ δεν ένιωσα θυμό, απλά μου έπαιρνε χρόνο να προετοιμαστώ και εννοείται πως τον συγχωρέσα εύκολα τον Γρηγόρη για το περιστατικό», δήλωσε για το περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τα παιδιά της η Μαριέττα Χρουσαλά σχολίασε: «Τα παιδιά είναι 10, 8 & 5 ετών, με την κόρη μου είμαστε φίλες, ο γιος μου θέλει τους φίλους του και τη μπάλα του, ο μικρούλης μας είναι αγκαλίτσας. Με τον Λέοντα μοιάζουμε ως χαρακτήρες, ως προσωπικότητες, ξεδιπλωνόμαστε και παρέα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήμασταν αρκετά μικροί, όταν γνωριστήκαμε».

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια.

«Με τον Λέοντα γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι, στο οποίο πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι, πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου και κάπως κολλήσαμε κι εμείς οι δυο. Ο Λέοντας είναι υπέροχος, τρομερά ευγενικός, έχει απίστευτους τρόπους, από μέσα του πηγάζει μια καλοσύνη που δεν τη συναντάς εύκολα. Ο Λέοντας έχει πολύ ωραίο χιούμορ, γελάμε πολύ και είναι και τρομερός μπαμπάς. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τα παιδιά, ό,τι πει η μαμά ισχύει το ίδιο και για τον μπαμπά, ξέρουν ότι θα πούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για το Madwalk.

«Στο Madwalk μέσα σε μια βράδια τα έκανα όλα, παρουσίαση, πασαρέλα, χορό και ευτυχώς για εσάς δεν τραγούδησα! Το χάρηκα πάρα πολύ! Επέστρεψα στην παρουσίαση μετά από 13 χρόνια, ήταν φανταστική διοργάνωση & όταν μάλιστα εντόπισα την οικογένειά μου πήρα ενέργεια». Ο σύζυγός μου δεν έχει κανένα αρνητικό χαρακτηριστικό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved