J2US: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό!
Media

J2US: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

J2US: Το βράδυ αυτού του Σαββάτου (24/12) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον ημιτελικό του σόου που παρουσιάζει στον Alpha ο Νίκος Κοκλώνης.

Ποια από τα αγαπημένα τους ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό;

Παραμονή Χριστουγέννων με ατέλειωτο πάρτι, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις...

Η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε on stage, live, και δεν ήταν η μόνη! Η Κατερίνα Στανίση με την αυθεντική λαϊκή φωνή της μας τραγούδησε τις μεγάλες της επιτυχίες, ο Νίκος Μακρόπουλος ήρθε και μας ξεσήκωσε, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Μιχάλης με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι!

Επιλέον, η Φωτεινή Δάρρα με την παιδική χορωδία και η μπάντα της Πυροσβεστικής μας διασκέδασαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν στο πλάι των ζευγαριών αλλά και απέναντί τους… έτοιμοι να τους αξιολογήσουν για να βρουν το ζευγάρι που θα ξεχωρίσει!

Και η βαθμολογία τους ήταν καθοριστική όπως φυσικά και η ψήφος των τηλεθεατών. Στο τέλος της βραδιάς κάποιοι χαμογέλασαν για άλλη μια φορά και για κάποιους το ταξίδι στο λαμπερό σόου Just the 2 of us, τελείωσε, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών στον ημιτελικό του J2US:

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση

Λόλα- Λευτέρης Μητσόπουλος

Φωτεινή Δάρρα- Πάνος Τριανταφύλλου

Βασίλης Πορφυράκης- Ματίνα Νικολάου

Μελίνα Μακρή- Ιωάννης Μελισσανίδης

Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Ντίντη Αφροδίτη

Δείτε στην παρακάτω photo gallery ποια ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved