Μαρία Φραγκάκη: «Δεν μας πήγε το ενημερωτικό, η Σίσσυ το κάνει αλλά...»
Media

Μαρία Φραγκάκη: «Δεν μας πήγε το ενημερωτικό, η Σίσσυ το κάνει αλλά...»

Breakfast@Star: Για όλα μίλησε η Μαρία Φραγκάκη στην κάμερα της εκπομπής του Star και φυσικά για την τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία τα έχει καταφέρει βάζοντας το ενημερωτικό κομμάτι στην εκπομπή σε αντίθεση με το Open Weekend.

«Περνάω καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Περνάω καλά γενικά εγώ, είμαι πολύ κουλ άνθρωπος και όπου δεν περνάω καλά φεύγω. Αποχωρώ ησύχως αλλά και με θόρυβο καμιά φορά», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

Για την πρόσφατη «κόντρα» μεταξύ της Μαρίας Μπακοδήμου και της Κατερίνας Καινούργιου, είπε: «Δεν μου αρέσει καθόλου, καθόλου όμως… δηλαδή φρίττω. Δεν μου αρέσει να κάνουμε κατάχρηση του τηλεοπτικού μας χρόνου, για να βγάλουμε δικά μας θέματα. Είμαστε στον αέρα της τηλεόρασης, για να κάνουμε τη δουλειά μας».

«Δεν μας πήγαινε αυτό πέρσι, δεν μας πήγαινε και ως προσωπικότητες. Δεν είναι ότι δεν το κάναμε καλά αλλά νομίζω ότι και ο τηλεθεατής δεν περίμενε να ενημερωθεί από το Open Weekend. Η Σίσσυ της πηγαίνει αυτό. Μένει στο κοινωνικό και στην επικαιρότητα, έχει και την ψυχαγωγία. Εμένα αν με ρωτάς, θα ήθελα πιο ξεκάθαρες εκπομπές», είπε η Μαρία Φραγκάκη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved