Survivor - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Aυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά- Άφωνη η Σκορδά με την ατάκα του
Media

Survivor - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Aυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά- Άφωνη η Σκορδά με την ατάκα του

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο Πρωινό Μας και φυσικά «έδωσε στεγνά» κάποιους παίκτες.

Ο Σώζων είπε: «Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ στο αυτί μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου. Αν προτιμάει να είναι κοντά με τον Τάκη, καλά κάνει. Ο Τάκης μού είπε να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του»!

palaistros-xaros-423.jpg

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Πρωινό μας ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα, όπως είπε ο Βασάλος. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Εμείς, όταν πηγαίνουμε τουαλέτα, είναι… διαφορετική η τουαλέτα μας. Μετά από μέρες εμφανίστηκε ότι αυτή η τουαλέτα, που λες, που ήταν δίπλα στην καλύβα, δεν ήταν δικιά μας γιατί είναι διαφορετικά τα κόπρανα, όταν τα είδαμε» και αυτές οι δηλώσεις του άφησαν άφωνη τη Φαίη Σκορδά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Βασάλος συνέχεια ανάβει φιτιλιές στην ομάδα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό Μας με τις πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη του survivor all star!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved