Media

Survivor All Star: Τρόμαξαν οι Μπλε- Ο Σώζων πήγε να βάλει ξύλα στη φωτιά και έπεσε μέσα στις φλόγες

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (2-2) χαμός έγινε στην παραλία των Μπλέ, με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο να πέφτει κατά λάθος μέσα στη φωτιά, ενώ προσπαθούσε να βάλει κάποια ξύλα μέσα. 

Το ριάλιτι επιβίωσης, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, που το παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και όπως είδαμε οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν πολύ γρήγορα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (2-2) του Survivor All Star παρακολουθήσαμε εξ αρχής τους Μαχητές στην καλύβα τους να κάθονται στην φωτιά και να σχολιάζουν τα όλα όσα είχαν συμβεί μέσα στη μέρα. Εκείνη την στιγμή, συνέβη κάτι που δεν το περίμεναν και η αλήθεια είναι ότι τους φόβισε αρκετά, μιας και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε πάει να φέρει κάποια ξύλα ώστε να τα βάλει στη φωτιά για να δωναμώσει και καθώς έκανε την κίνηση να βάλει τα ξύλα, καταλάθος και χωρίς να το καταλάβει έπεσε μέσα στη φωτιά και πραγματικά η εικόνα έδειχνε σαν να καιγόταν το πόδι του. Ωστόσο, όπως είδαμε, στη συνέχεια σηκώθηκε και ήταν μια χαρά με όλους τους παίκτες να τον ρωτούν αν έχει καεί και αν είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved