Media

Αλέξης Παππάς: Τα πυρά για το Survivor All Star και ο Σπύρος Μαρτίκας: «Είναι μια απομίμησή μου...»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star, ενώ δεν δίστασε να τονίσει πώς ο Σπύρος Μαρτίκας τον μιμείται πολύ στην συμπεριφορά του, ακόμα και στον τρόπο που μιλάει. 

O ίδιος είχε συμμετάσχει παλαιότερα στο ριάλιτι επιβίωσης και είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό ενώ σε συνέντευξή του υπήρξε "χείμαρρος" για όλα όσα συμβαίνουν τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star, μετά και την ξαφνική αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, επειδή πιάστηκαν από ανθρώπους της παραγωγής να έχουν κινητό τηλέφωνο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλα αυτά, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και κατά τη γνώμη του, τον μιμείται πάρα πολύ στην συμπεριφορά του και στον τρόπο που μιλάει.

«Τι πάει να πει δική αν ο Σπύρος Μαρτίκας έχειε δική του εκδοχή; Αυτό που χολώνει φέτος στα άτομα που απαρτίζουν το Survivor είναι ότι δεν υπάρχει original εκδοχή κάποιου από αυτούς που έχουν ξαναπαίξει ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ξέρουν πώς παίζεται η επικοινωνία. Αυτό που γίνεται στο τέλος της ημέρας στο Survivor είναι η επικοινωνία.

Όταν βλέπουμε τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μπει μετά τον Παππά προσπαθεί να προσποιηθεί τα λεγόμενά μου, δεν είναι original. Πώς να το κάνουμε. Αν προσπαθεί ο Μαρτίκας να προσποιηθεί αυτά που έκανα ή τον τρόπο που μιλούσα, τότε μου επιβεβαιώνεις ότι είναι μια ατόφια απομίμηση δική μου. Εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω την αλήθεια που πίστευα εγώ» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved