Media

«Απασφάλισε» ο Αλέξης Παππάς: «Κάνει κακό ριάλιτι ο Τζέιμς… Με μιμείται ο Μαρτίκας»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star, ενώ στο στόχαστρο έβαλε τον Σπύρο Μαρτίκα, που κατά τη γνώμη του, τον μιμείται. 

Ο ίδιος είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενα σχόλια με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης παλαιότερα και μάλιστα έχει αφήσει και αιχμές για το αν θα τον δούμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε για το Survivor All Star, αλλά και για τους παίκτες που συμμετέχουν φέτος. Ο ίδιος έβαλε στο στόχαστρό του τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και κατά τη γνώμη του, τον μιμείται στην συμπεριφορά, για να μπορέσει να αυξήσει το κοινό του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Ο Τζέιμς άφησε ένα σενάριο δικό του να παίζει, ότι πήγαμε για φαγητό και στη συνέχεια άλλαξε τα δεδομένα. Το έκανε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προσεγγίσει ενδεχομένως το Survivor να του κάνει την νύξη αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει την επιτυχία που θέλει. Είναι ένα κακό ριάλιτι που δημιουργεί και επειδή δεν έχει την εμπειρία και έχει μόνο το ριάλιτι», ανέφερε.

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, είπε: «Εμένα μου φαίνεται μία κακή προσπάθεια να μιμηθεί έναν χαρακτήρα που τράβηξε την προσοχή και λέγεται Αλέξης Παππάς. Δεν θεωρώ ότι έχουν βάση αυτά που λέει, τα τραβάει, τα ξεχειλώνει, τα κάνει δικά του τεράστια πράγματα που ο κόσμος δεν μπορεί να έχει ιστορία που έχει πέρυσι και δεν βοηθάει και την παραγωγή. Μου φαίνεται ότι λείπει ένας βασικός παράγοντας. Ο δικός μου χαρακτήρας ήταν ο πιο αμφιλεγόμενος και έδινε μια χροιά και έναν χρωματισμό που λείπει».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved