J2US:Το gossip-tv στα παρασκήνια! Τα ρόλεϊ της Στανίση, οι selfies των κριτών & η αγωνία των παικτών
Media

J2US:Το gossip-tv στα παρασκήνια! Τα ρόλεϊ της Στανίση, οι selfies των κριτών & η αγωνία των παικτών

J2US: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18-02) ο νέος κύκλος του μουσικού σόου και το gossip-tv έχει σπαρταριστό backstage υλικό!

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές έφερε την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχτηκε 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που αποκαλύφθηκαν με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

just-(2).jpg

Τα ζευγάρια ήρθαν αποφασισμένα να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη διεθνών προδιαγραφών μουσική σκηνή του «Just the 2 of Us» και να κατακτήσουν όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την all-star κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, και την Καίτη Γαρμπή που επέστρεψαν ανανεωμένοι να δώσουν το δικό τους... ρεσιτάλ βαθμολογίας!

just-backstage-(8).jpg

Πίσω από τις κάμερες όμως ήταν άγρυπνος φρουρός το gossip-tv και κατέγραψε υπέροχες στιγμές. Από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μας τραγουδά στην κάμερα, από την εικίνα της Κατερίνας Στανίση στο καμαρίνι με ρόλεϊ στα μαλλιά, τους κριτές να βγάζουν seflies αλλά και φωτογραφίες με τον κόσμο από το κοινό και πολλά πολλά ακόμη που θα δεις στη gallery

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τραγουδά στην κάμερα μας

Οι selfies των κριτών στο break

Ο Τριαντάφυλλος χαιρετά τους κριτές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved