The Voice:Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο gossip-tv: «Με τους διαγωνιζόμενους χτίσαμε μία σχέση ιδιαίτερη»
Media

The Voice:Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο gossip-tv: «Με τους διαγωνιζόμενους χτίσαμε μία σχέση ιδιαίτερη»

The Voice τελικός: Η Βάλια Χατζηθεοδώρου που για δεύτερη σεζόν παρουσίαζε τα backstage του φαντασμαγορικού τάλεντ σόου, μίλησε στο gossip-tv για όλα όσα έζησε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv λίγο πριν ξεκινήσει το live του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει την επόμενη κορυφαία φωνή της Ελλάδας, η όμορφη παρουσιάστρια έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη και φυσικά ζούσε στον μέγιστο βαθμό το άγχος των διαγωνιζόμενων με τους οποίους όπως αποκαλύπτει, έχτισε μία πολύ καλή σχέση όσο καιρό διήρκησε το παιχνίδι.

Απαστράπτουσα και χαρούμενη που το The Voice ολοκληρώνεται, η Βάλια Χατζηθεοδώρου μας υποδέχτηκε στο social media room, εκεί που υποδέχεται τους φιναλίστ και μίλησε από καρδιάς για όλα:

«Αρχικά χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης γιορτής της μουσικής και που αισίως έχουμε φτάσει στον μεγάλο τελικό και θα μάθουμε ποιος ή ποια είναι ο μεγάλος νικητής» είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου και συνέχισε: «Είναι και τα επτά παιδιά φανταστικά και ταλαντούχα. Πιστέψτε με, δεν υπάρχουν προγνωστικά για τη σημερινή βραδιά. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο από τα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο. Είμαι πολύ χαρούμενη που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο και αυτός ο δεύτερος κύκλος του The Voice για εμένα».

Λόγω τελικού, θα έπρεπε η αγωνία να χτυπήσει... κόκκινο για τους διαγωνιζόμενους όμως η Βάλια αποκάλυψε ότι μόνο ενθουσιασμός επικρατεί:

«Όταν είμαστε σε αυτήν τη φάση νιώθω και χαρούμενη, αλλά αισθάνομαι και μια μικρή μελαγχολία που τελειώνει όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο άγχος στα παιδιά, παρά μόνο ενθουσιασμός. Είναι πολύ όμορφο που έχουμε τέτοια επικοινωνία. Με τα παιδιά έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μια σχέση ιδιαίτερη και όμορφη, μιας και είμαστε από τις οντισιόν μαζί. Γνωρίζω τους φίλους, τις οικογένειές τους και βιώνουμε τα συναισθήματά τους στο έπακρο, στο εκατό τοις εκατό. Τώρα πλέον γνωριζόμαστε και μετά από τις εμφανίσεις τους περνάμε πολύ ωραίες στιγμές μαζί. Το The Voice έχει όντως αυτό που λέμε το οικογενειακό, δεν είναι κλισέ, εδώ είμαστε όλοι μια ωραία παρέα. Και είναι πάρα πολύ όμορφο».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον ρόλο που παίζει στη δική της ζωή η μουσική:

«Η μουσική για εμένα παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο γιατί με συντροφεύει σε όλες μου τις φάσεις. Είμαι χαρούμενη, ακούω μουσική. Είμαι στενοχωρημένη, ακούω μουσική. Είναι αγχωμένη, ακούω μουσική. Νομίζω είναι πηγή έμπνευσης και εκτόνωσης. Η μουσική για εμένα είναι το παν».

Όσο για το οριστικό τέλος του φετινού κύκλου του The Voice και την ανάδειξη του νικητή, η όμορφη παρουσιάστρια σχολίασε:

«Ο σημερινός νικητής, όποιος και να είναι εκείνος, πρέπει να νιώθει πάρα πολύ ικανοποιημένος και περήφανος όπως και όλα τα παιδιά βέβαια, αλλά κυρίως ο νικητής. Γιατί τα έχει καταφέρει, έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και έχει αναδειχθεί η καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και με πίστη στα όνειρα και τις δυνατότητές του θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Δείτε όλα όσα είπε αποκλειστικά στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved